Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım

Maşallah o bıldırcın yumurtaları nedir öyle seri imalat gibi :p

:D Level atladım artık böyle

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

hindi tam fecebook ta profil resmi olacak pozlar vermiş :)

Benim düzgün bir makinem olsa ne pozlar çekeceğim ben :cherry: Bir kaç hayvan satıp iyi bir makine almayı düşünüyorum , gör o zaman makro çekimleri :queen:

ama olmuyor böyle tavşancıklar ortalarda, tavuklar kazlar ördekler. insan huzur dolar onların arasında ömrü uzar :)

hpim5649.jpg

hpim5647.jpg

hpim5667.jpg

hpim5666.jpg

hpim5665.jpg

hpim5664.jpg

hpim5663.jpg

Başta sona ilgiyle takip ediyorum, helal olsun bu işi bilinçli ve eğlenceli bi şekilde yapıyorsun , çok güzel hayvanlar .:cat:

Abov keratalara bak hele :p

Amma sevilir bunlar şimdi hee :)

Tam sevilme boyundalar 15 güne suratlarına bakmam :cherry:
Bazen evde otururken sevesim geliyor gidiyor alıyorum getiriyorum eve :queen:

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

Başta sona ilgiyle takip ediyorum, helal olsun bu işi bilinçli ve eğlenceli bi şekilde yapıyorsun , çok güzel hayvanlar .:cat:

Teşekkürler :)

süpersin dostum be :cat: uzun zamandır birşeyler bekliyordum..sezonu da açıyorsun sanırım yavaş yavaş..güzel şeyler göreceğiz desene :mrgreen:

emeğine sağlık :cat:

Yazın gelmesi ile çayır çimen gezen köy tavuklarım ve horozlarım ;)

hpim5711.jpg

hpim5715.jpg

hpim5714.jpg

hpim5713.jpg

hpim5712g.jpg

Kuluçkadaki kazlarım

hpim5725.jpg

hpim5727p.jpg

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:18 ----------

Yeni sezenun yeni yumurtaları ;)

İspenç ve Sülün

hpim5724.jpg

Hindi

hpim5723y.jpg

Keklik

hpim5722.jpg

Kaz

hpim5695.jpg

hpim5694p.jpg

SÜPER YA bendede vardı bı aralar 14 yasında ıken sıtede meshurdu tavuk almak bıde renk lı aalmak superdı 5 tavuk aldım gerıye 1 tavuk kaldı 4 sene yasadı ama bır gozu kor idi ben onu ılk aldıgımda duvarların kenarlarını acardım hamam boceklerı fln cıkardı onları yerdı sankı eskı gunlerı yasıyormus gıbı gıdıp gıdıp oraları eselerdı aradan zaman gectı askere gıttım geldım ve arkadaslarımdan tel geldı horozum ölmüş ama bu seferda hamam böceği istilasına ugramıslar :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aboooooo sen ne ettin gari uşaaağumm daa :)ne güzel bi uğraş ne güzel bi hobi,harbiden sen yaşlanmazsın :)
Abi adamın profilin altta ne yazıyor baksanıza :)
Doğduğu yer artvinmiş,daha ne bekliyordunuz ki,Karadeniz insanı heleki gürcüler doğaya,hayvanata düşkün millettir:)
Gittikleri yerde denize bakan dağ yamaçlarına rüzgarın sert estiği havadar yerlere ev kurarlar,yoksa aşağılarda basık yerlerde yaşayamazlar :)
Asla ve asla yabancı ortama uyum sağlayamaz,ortamı kendi kültürel genetiğine uygun şekilde şekillendirp,dönüştürürler,
bunlar var ya bunlar yaşamı seven yaşamayı harbiden bilen insanlar...
Baksanıza yawww hayvancılığın küçük ve kanatlı olanını anavatından diyarlarda uzak devam ettiryor :)
Bir çoğumuzun yük,zahmetli olarak gördüğümüz şeyleri yapmaktan keyif duyan millettir karadeniz insanı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar