Buda benim EFSANE

kazasız belasız, evlendiğimde böle bitane bulursam salona koyucam açıp rakıyı izleye izleye içicem :D bide rolantiya aldın mı :p

Mersin İl Temsilcisi
babamın en büyük motosiklet hayaliydi... ilkokul mezunu olmadığı için ehliyet alamamış ve kurallara aykırı deyip almamıştı rahmetli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

kazasız belasız, evlendiğimde böle bitane bulursam salona koyucam açıp rakıyı izleye izleye içicem :D bide rolantiya aldın mı :p

o benim hayalim lan, çık salonumdan :bounce::wiinkk:

Sizin o dediğinizi salonda yapamsamda Antalyada yaptım ben hemde beyaz bir Jawa ile sahibi Kuafördü başına oturdum saatlerce seyrettim ve sohbet ettik

Askon hiç endişen olmasın o torunuma kadar yaşayacak ondan sonrasıda ona kalmış :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

metehan çok tşk ederim daha iyisi sizn olsun

Motosikleti
ZX12R
mondial 150 RS tercih ederimm..yada RF :mrgreen:

Motosikleti
ZX12R
Hamama giren terler onun yakıtı falan hiç umurumda değil :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

bende RS yi 10 jawa ya değişmem :pale: :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

değişmessin tabi abi..hayabusa kadar yakıyor diye demi :mrgreen:

Valla bende RS falan yokta acizane bir passat var:

Sizin o dediğinizi salonda yapamsamda Antalyada yaptım ben hemde beyaz bir Jawa ile sahibi Kuafördü başına oturdum saatlerce seyrettim ve sohbet ettik

kardeş sahibi kuaför demişsin bu bahsettiğin motr antalya korkuteli denmi 07 rc 007 gerçekten süper bi motrda renk ve adamın mesleği uyuşuyor:D

Antalya 100. yılın arka sokağında sahile yakın yerde kuaför ama korkutelindenmi tam bilmiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------

Zaten bu hastalık ondan sonra nüksetti bende Allah izin verirse kış sonu ondan daha güzel toplayacam :)

Güzel motosiklet .Yaptıracaksın her yerini boya,nikelaj falan çekeceksin garaja oh tam kolleksiyonel olurdu.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar