Buda benim EFSANE

2 zamanlınında tadı ayrı olur be :) mis gibi egsoz kokusu :)
revizyona başlamışsınız , hayırlısı olsun . İnşallah tam istediğiniz gibi bişey çıkar ortaya :)
Kolay gelsin ...

ben çocukken aynısı dayımda vardı. evlerine gittiğimizde hemen üstüne atlar hayallere dalardım. :)

Arkadaşlar biliyosunuz bizim bir EFSANE vardı ilk hali buydu

İşte bu işin mimarı Veysel ustamız ellerine Sağlık daha iyisini yapardım diyen varsa onunlada tanışmak isterdim.

Gerçekten güzel bir klasik olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim:)

Maşallah abi, muhteşem olmuş. En pahalı mücevherlerde bile yok böyle bir güzellik. Nasıl kıyıp da binecen şimdi? :)

Sorması ayıp, ne kadara mal oldu? Veysel Usta'nın da ellerine sağlık. Yozgat'ta mıdır kendisi?

Maşallah abi, muhteşem olmuş. En pahalı mücevherlerde bile yok böyle bir güzellik. Nasıl kıyıp da binecen şimdi? :)

Sorması ayıp, ne kadara mal oldu? Veysel Usta'nın da ellerine sağlık. Yozgat'ta mıdır kendisi?

Kardeş maliyeti söylemesem daha iyi olur ama önemli olan ustaların iyi olması. Gerek Motor stası Veysel kardeşim gerekse Boyacımız Ceyhan olmasa bu kadar temiz olması mümkün değildi sizlerde bilirsinizki üzerindeki sedef boyayyı her usta atamaz

Maşallah :cat: Allah kaza bela vermesin ilk halide çok güzeldi abi ikinci halide süper fakat keşke orjinal rengi dursaymış ya:pale: nacizane fikrim tabi ama genede helal olsun çok fazla emek ve para harcamışsınızdır kesin tebrikler ::biggrinn bizdede var 71 model toplucaz inş. ama cesaret edemiyoruz:pale: kaça mal oldu özelden mesaj atarmısınız:silent:

heytt valla kara jawa mı diyorlardı buna eskimiyor bu makinler gerçekten

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
temiz görünüyor, güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar