Buda benim EFSANE

gerçekten de çok temiz gözüküyo bi bakım yapta görelim efsane nasıl geri dönüyo..:cat:

allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Amin lalah kimseye kaza bela vermesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------

Arkadaşlar 6 volt orjinal JAWA kornası arıyorum yardımcı olurmusunuz

Gara java Antalyanın en ünlü motor firması jawa nedense 67 modelleri çok tutulmuş.Atlas marka beyaz yanak,susturucu başlıkları,kromlu bayrak direği frene basınca öne ileri sallanır balatadan.Ağır devir olduğundan torku cok yüksektir 5 kişi Alanya kalesine dolmuş yapıyorlarmış.Youtuba girin serdo abi ve gara java yazın muhabeti dinelyin (küfürlü biraz)
Bu arada motorun çok güzel kazasız belasız bin:)

Son düzenleme:
Gara java Antalyanın en ünlü motor firması jawa nedense 67 modelleri çok tutulmuş.Atlas marka beyaz yanak,susturucu başlıkları,kromlu bayrak direği frene basınca öne ileri sallanır balatadan.Ağır devir olduğundan torku cok yüksektir 5 kişi Alanya kalesine dolmuş yapıyorlarmış.Youtuba girin serdo abi ve gara java yazın muhabeti dinelyin (küfürlü biraz)

Allah hiç kümsye kaza vermesin ben onu çok iyi bilirim

Jawa nın 67 ye kadar olan modellerinin tutulmasının nedeni size ben söyleyim 67 kadar olan modeller avrupa montaj olup şişme nedir bilmezler o yüzden çok tutulurlar.

hayırlı olsun çok güzel motor sanırım motorunuz satılık sahibinden de ilanı gördüm
kazasız belasız sürüşler

BU JAWA DAN DI GALİBA BUYUK OLASILIK TARSUS TAN YENICEYE DOĞRU BASTIK BAKTIM BU BENI GEÇIYOR DUR DEDIM RÜZGARINA GİREYİM BARİ :queen: GİRMEZ OLAYDIM 2 KM SONRA BOĞULACAKTIM GECTİ GİTTİ AMA BENI BIRAZ DAHA GİTSEM BOĞULURDUM HERHALDE ADAM PASO YAĞ DOLDURMUS DEDIM İÇİMDEN BİDA 4 ZAMAN LI BIRININ RÜZGARINA GİRECEM:queen::queen::queen::queen:

helal olsun güzel bir zevk..butun sayfaları okudum.bazı gereksız kısıler dalga gecmeye calısmıslar yorumlarıyla....

hacı sen bunları sallamamakla en dogrusunu yapmıssın..kıskanc insanlar işte...ille bi acık bulmaya calısırlar kendılerı yapamadıkları için..

bu arada 2. sayfada rs'm yok ama passatım var deyıp resmını yapıstırman cok hos olmus :)

tekerin düz bassın nice yenı makınalar yapman dılegıyle :)

BU JAWA DAN DI GALİBA BUYUK OLASILIK TARSUS TAN YENICEYE DOĞRU BASTIK BAKTIM BU BENI GEÇIYOR DUR DEDIM RÜZGARINA GİREYİM BARİ :queen: GİRMEZ OLAYDIM 2 KM SONRA BOĞULACAKTIM GECTİ GİTTİ AMA BENI BIRAZ DAHA GİTSEM BOĞULURDUM HERHALDE ADAM PASO YAĞ DOLDURMUS DEDIM İÇİMDEN BİDA 4 ZAMAN LI BIRININ RÜZGARINA GİRECEM:queen::queen::queen::queen:

Adanalı kardeşim en güzelini yapmışsın uyma bu babalara onlar adamı boğar :)

babamın en büyük motosiklet hayaliydi... ilkokul mezunu olmadığı için ehliyet alamamış ve kurallara aykırı deyip almamıştı rahmetli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------

o benim hayalim lan, çık salonumdan :bounce::wiinkk:

misafir kabul edeniniz varmı rakılar benden :wiinkk::)

helal olsun güzel bir zevk..butun sayfaları okudum.bazı gereksız kısıler dalga gecmeye calısmıslar yorumlarıyla....

hacı sen bunları sallamamakla en dogrusunu yapmıssın..kıskanc insanlar işte...ille bi acık bulmaya calısırlar kendılerı yapamadıkları için..

bu arada 2. sayfada rs'm yok ama passatım var deyıp resmını yapıstırman cok hos olmus :)

tekerin düz bassın nice yenı makınalar yapman dılegıyle :)

Hakan kardeşim çoluk çocukla işim olmaz onlar ana rahmindeyken biz biz Jawa yada bindik zündapa suzkiyede bindik.Güzel dileklerin için çok tşk ederim "

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar