Buda benim e-scooter

Linkleri kontrol etsen veya nasil resim eklenir basligini okusan iyi edersin

Saygilar.

yaw bu makinaları çok merak ediyorum nasıl gidiyor kaç km yapıyor dengesi nasıl gidişi nasıl vb... bide şarj olayını nasıl yapıyorsun bayaa bildiimiz fişemi takıyosun :):):):):)

yaw bu makinaları çok merak ediyorum nasıl gidiyor kaç km yapıyor dengesi nasıl gidişi nasıl vb... bide şarj olayını nasıl yapıyorsun bayaa bildiimiz fişemi takıyosun :):):):):)

Gecen gece 60 gördüm düzde 1 yıldır kullanıyorum hiç bi sorunu yok.Aynen bildiğimiz fişe takıyoruz ufak bi aparatı var.

çanakkalede benim kayınpederde var bi tane :) çok komik gelmişti bana bi deneme sürüşü yapınca. vızzz diye bi sesi var sinek gibi ama çok eğlenceli gelmişti. tam şarjla 15-20 km gidiyomuş ama eskiden 30 km falan yapabiliyomuş.

merak ettiğim konu şu: çanakkalede polisler plakası niye yok diye sorun çıkartıyormuş ama trafik de bisiklet sınıfında görüp ruhsat ve plakaya ihtiyacı yok diyorlarmış. sende de plaka falan di mi? hiç polisle falan bi münasebetin oldu mu?

çanakkalede benim kayınpederde var bi tane :) çok komik gelmişti bana bi deneme sürüşü yapınca. vızzz diye bi sesi var sinek gibi ama çok eğlenceli gelmişti. tam şarjla 15-20 km gidiyomuş ama eskiden 30 km falan yapabiliyomuş.

merak ettiğim konu şu: çanakkalede polisler plakası niye yok diye sorun çıkartıyormuş ama trafik de bisiklet sınıfında görüp ruhsat ve plakaya ihtiyacı yok diyorlarmış. sende de plaka falan di mi? hiç polisle falan bi münasebetin oldu mu?

benimkisi tam şarjla 50-60km gidiyor.

İlk aldığımda durdurdular elektrikli değince tamam dediler bi dahada durdurmadılar.plaka falan yok.

Senin İçin Ekledim.
pic00978be1.jpg

pic00983su9.jpg

pic00973hu7.jpg

pic00977wi8.jpg

Son düzenleme:
60 mı basıyo.Vayyy ben en fazla 25km hız yapıyorlar diye biliyordum.
Kaça almıştın bunu?Birde markası ne?
Kullanırken kask takıyonmu :)

Çok sessiz bunlar ya. Bisiklet bile daha çok ses çıkartıyor.

Ayrıca plaka'sının olması lazım diye düşünüyorum. Biri alıp kaçtı veya çalındı plakadan bulunma olasılığı var.

60 mı basıyo.Vayyy ben en fazla 25km hız yapıyorlar diye biliyordum.
Kaça almıştın bunu?Birde markası ne?
Kullanırken kask takıyonmu :)

Yeni modelleri yapıyor.1400ytl aldım ama eski modeliydi yenileri cıktı onun motorunu buna taktık.Markası biselect.kask kullanmıyorum şehir içinde kullandığım için :cherry:

Çok sessiz bunlar ya. Bisiklet bile daha çok ses çıkartıyor.

Ayrıca plaka'sının olması lazım diye düşünüyorum. Biri alıp kaçtı veya çalındı plakadan bulunma olasılığı var.

Bu biraz ses cıkartıyo okadar sessiz değil:cherry:

Dışarda bırakmadığım içinde bişey olmaz devamlı dükkanda dışarda bırakmıyorum asla:cat:

Son düzenleme:
Ya abi belli mi olur ekmek almaya gidersin inersin bakmışsın motorun yok . Çok kötü bir devirde yaşıyoruz aman dikkat.

Yeni modelleri yapıyor.1400ytl aldım ama eski modeliydi yenileri cıktı onun motorunu buna taktık.Markası biselect.kask kullanmıyorum şehir içinde kullandığım için :cherry:

Bu biraz ses cıkartıyo okadar sessiz değil:cherry:

Dışarda bırakmadığım içinde bişey olmaz devamlı dükkanda dışarda bırakmıyorum asla:cat:

Bisiklette kullansan can güvenliğin için bence kask tak...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar