buda benim canavar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel olmuş...Seside güzel çıkıyorsa tam olmuştur..

yaw yanılmıyorsam, depo FYM250'den, yan taraftaki kapak Regal Raptor'dan, gerisini çözemedim :p

hayırlı olsun, güle güle kullan :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm dostlarıma teşekkür ederim, sağolun.:rendeer:

Motor super gule gule kullan, arka camurlugu kes arka tekerligi kalinlastir bak o zaman bu alet arkadan ne kadar deli gozukecek:cat:

AYKUT GL1000 i görmek istiyorsan atliican motoruna gelicen. ne öyle foto falan. :p gel bir tanış tayfayla. değil mi.

sağlıcakla.

olur bi ara işim olursa atlar gelirim o tarafa, bu arada bu gün pegler ve cc' yi ayrıca geri kalan tüm malzemeleri depoyu sana verdiğim gibi onlarıda arkadaşlara dağıttım motorcu olmak budur di mi:) neyse sağlıcakla...

Son düzenleme:
olur bi ara işim olursa atlar gelirim o tarafa, bu arada bu gün pegler ve cc' yi ayrıca geri kalan tüm malzemeleri depoyu sana verdiğim gibi onlarıda arkadaşlara dağıttım motorcu olmak budur di mi:) neyse sağlıcakla...
LEM hani pegleri vermeyecektin kimseye ben istediğimde öyle söylemiştin. neyse ne zaman ehliyetleniyosun ne zaman çıkacaksın yollara?

hadi sağlıcakla.

abi nolmuş bu alet böle ne yaptınız buna yahu tanınmayacak hale gelmiş neler yaptığının ayrıntıları varmı bi yerde yoksa yazacakmsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mondial Mi Ya O Valla Taniyamadim Anlayamadim Daa Dorusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar