Buda Benim Aşkım

Onunla yazboyu çok kavgamız oldu,ayrıldık barıştık,sorunları çözünce şimdi maşallah canavar gibi,şu kış günü gıkını çıkarmadı.Sıcakta soğukta yağmurda karda çamurda beraberiz.Taksitleri bitsin ben neler alacam ona :p Park halinde hep brandası örtülü,alarmınıda taktırdım,sürekli yıkama cilalamada,heyecanla hiç beklemediğim kadar baharın gelmesini bekliyoruz.

kai003zr2.jpg

kai004mx5.jpg

kai005qb9.jpg

my.php

resim001ew4.jpg

resim068lg9.jpg

picture011us9.jpg

kai002ax8.jpg

Kazasız belasız bol km'ler usta..... Temiz görünüyor. yıkama cilalamadan çıkmadığı belli

kazasız belasız bin.ama yağmur çamur muhabbeti yapmışsın ve baharı bekliyorum diye eklemişsin.madem yağmur çamur dinlemiyosun kışında binebilirsin.ben bu aylardda motorumla buz üstünde dans ediyorum adeta.:)tehlikeli ama motora binmeden yapamam.motorun varsa yaz kış bineceksin hoca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız belasız km lerrr senin 25 karakerine aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde heyecanla resimlerin açılmasını bekliyoruz... Maşallah tablo gibi koymuşsun....

Abi oncelılle ne bıcım foto makınan var kac magapıcsel :queen::queen::queen:

Sımcık soluom ALLAH KAZADAN BELADAN SAKALASIN GULE GULE GAZLA

Teşekkür ederim arkadaşlar,fotolarda motorun siyah kısımlarında görüntü iyi değildi,sonradan 2.5 ytl ye sarı bir kutuda satılan parlatıcı buldum bu kısımlara süngeriyle sürdüğünüzde ilk günkü gibi oluyor.Ayakkabı parlatıcı süngerde o işi görüyor ama bu bahsettiğim markası aklımda değil,daha kalıcı ve daha iyi sonuç veriyor.Koltuk,arka kuyruk,ön panjur,hatta paspas ve tüm siyah yerlere sürüyorum çok iyi oluyor.Hatta farlara biraz sürüp elimle silince onlar bile ışıldıyor.
Bu kısımlarla sorunu olanların aklında bulunsun.Çünkü başta ben çok kafaya takmıştım.3-4 ytl ye sarı kutulu süngerli adi ama marifetli bir sprey bahsettiğim.

harika motordur kendileri. arkasına kappa 26 ya da istersen daha büyük kapasitede çanta koydunmu değme keyfine onun. ben jantlara kırmızı şerit takcam havalar düzelince. bende de dyo'nun beyaz tüpde cilası var. bi de siyah grenajlar için arabalarda kullanılan göğüs cilası aldım. 4ytl'ye şeffaf küçük şişede. yanıyo civil civil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar