yuhh be abicimmm! kawa gibi duruyor ama:silent:
modelı olsa olsa suzika olur![]()
1000RR olmadığı garanti, altım kuru keyfim yerinde:cherry:
Yamaha olmadığı kesin..Kawa..:wiinkk:
diorum motor kawasaki ustundekide yillar once meshurmus:queen::queen:
suzika die bir marka yaparlarsa insallah bu modeli yaparlar:queen::queen::queen:
başkentin asi pilotusu görmesin hem, suzikanın dandik parçaları diye kırmızı puntalarla başlık açar:queen::queen::queen:
Suzika..:queen::queen::queen:
Suuu---zuuu--kaa ...Öyle değildiki..:queen::queen::queen::queen:
abi kawa o, zx10 da, nası kopmuş onu annamadım:silent:
kesin daha önce yamulmuş ve düzeltilmiştir, elemanda stoopie yaparkene öne yüklenen ağarlık sayesinde kopmuşş..
geçen bi arkdaşa anlatmaya çalışıyodunuz ya tamir olmaz kardeşim kılcal damarlar falan die
kendisi bu resme bakıp ne anlatmak istediğinizi anlayabililir:cat:
elemanda kask montta yok, bu foto çekildikten 3 sn soorasını merak ettim şindi:mrgreen:
Çok haklısın Gökhan, benim aklıma bile gelmemişti...:cyclopsan
Gülüyoruz ediyoruz ama enfes bir resim bulmuşsun Latif, teşekkürler.:cat:
Motosikletine oto sanayide kafasına göre kaynak yaptırmak isteyenler bu veya benzer bir olayın 100kmh üstü süratlerde olduğunu bir düşünsünler...
Bu arada 3sn sonrasını görmeyi bende çok isterdim, sen hep benim yazmak isteyip yazmadıklarımı yazıyosun Gökhan, yoksa yıllar önce ormanda kaybettiğim ikiz kardeşim misin:queen:
moruh gram benzesek gam yemicem
sen kara ben ak
sen yaşlısın ben genç
senin motür 1000 lik benimki 100 lük:queen:
abi o da bi havayla girip arkadaslar ben meshur bilmem kimim diomus:queen:Sayende şimdi yine meşhur olur..:cherry:
Duyup siteye üye olmasın..:queen::queen::queen:
yapinca haber verde bari hepimiz ucer beser tane alalim maksat sen yapmisin satilmaz biz alalimben yapcam bu modeli:queen:
:cat::cat::cat:Çok haklısın Gökhan, benim aklıma bile gelmemişti...:cyclopsan
Gülüyoruz ediyoruz ama enfes bir resim bulmuşsun Latif, teşekkürler.:cat:
Motosikletine oto sanayide kafasına göre kaynak yaptırmak isteyenler bu veya benzer bir olayın 100kmh üstü süratlerde olduğunu bir düşünsünler...
Bu arada 3sn sonrasını görmeyi bende çok isterdim, sen hep benim yazmak isteyip yazmadıklarımı yazıyosun Gökhan, yoksa yıllar önce ormanda kaybettiğim ikiz kardeşim misin:queen:
bu arkadasin lastigi patliomus devamli tek teker yapiomus en son arka teker patlayinca on taraf komple kendine patlamis:queen::queen::queen::queen:latif baba markasını boşver makinananında,o nasıl olmuş öyle