Motoru geçen hafta aldım. 400 km'lik şehir içi ve şehir dışı sürüşlerimden söyleyebileceklerim, şehir içinde çok dikkat çeken, hızlanmaları fazlasıyla yeterli, titreşimi hissettirmeyen, çok keyif veren bir motosiklet, şehir dışı uzun yollarda ise, 100-110 km hızlarla seyahat edebileceğiniz, titreşim ilk başlarda rahatsızlık vermese de motordan indikten sonra oh be dedirten türden, eğer 2 kişiyseniz sürücünün rahatsız olabileceği bir motosiklet. Ben her hafta 1000 km yaparım, motorun üstünden inmem diyorsanız tercih etmemelisiniz. Şehir kullanayım, gaza bastığımda hızlansın, sesi ve görüntüsü beni tatmin etsin, haftasonları da kız/erkek arkadaşımı alırım, yakındaki turistik yerlere giderim diyorsanız, 12 bin liraya bu motor kaçırılmamalı. Motosikletin servis konusunda sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum. Aynı şekilde CF'lere de Mondial servisleri bakıyor sanırım. Rodaj sonrası iyi bir ustanız varsa ona götürmenizi tavsiye ederim. Şehir içi ve dışı ortalama yakıt tüketimim 3,7 litre oldu. 250cc V motor blogu olan bir motosiklet için gayet uygun bence. Rodajda olduğu için çok gazlamadım ve genellikle 2 kişi seyahat ettik. Mondial yazıyor diye motoru CG'lerle karıştırmayın. Japon kadar kaliteli değil ama Mondial kadar kalitesiz de değil. Motor MT25'e yakın atiklikte, sürüş ise Superlight'a çok benziyor.