ben Würth ün bu zincir yağını yaklaşık olarak 20.000 km dir kullanıyorum ve bu km nin en az 15.000 i redline pozisyonunda kullanılmıştır. Buna rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. ben almancayı iyi bildiğimden ilk başta bunu çok araştırdım alman sitelerinde kullanıcı yorumlarına varıncaya kadar okudum . çünki bende tedirgindim başlarda , yüksek hızlarda motor kullnırken başıma bir felaket gelmesi iyi olmazdı. sadece ben değil bir çok arkadaşımda şuanda bu yağı kullanıyor benden gördükleri için ,onlardada sorun çıkmadı.
Bu yağın en güzel yönü jantınızı kirletmiyor , ve sıçramıyor . İlk sıktığınızda zincire sanki hiç birşey yokmuş gibi görünüyor fakat esas özelliği tekerlek dönmeye başladığında yani zincir ısındığında yağda devreye giriyor. bunun şöyle bir artısı var ,zinciriniz toz falan toplamıyor. Arkadaşlar birde size tavsiyem ,zincirinizi gazyağı ile değil , hangi marka olursa olsun farketmez (balata ve parça temizleyiciler var ) onlarla temizleyin . hem temizlik kolay hem daha güzel bir temizlik ve çabuk oluyor

(diğer markaların hepsini kullandım merak etmeyin hepsini gayet iyi biliyorum sakın taraflı yorum yapıyorum sanılmasın.
Hoşcakalın