Bu ürün nasıldır? (darbeli tornavida)

Bilirsiniz, ayda yılda bir lazım olur, o olmadan da o vida çıkmaz, yalama olur vs. Sonunda almaya karar verdim.
Kalite ve fiyat olarak nasıldır? Bilen, daha önce kullanan, eline alan herkesten yorumlarını rica ediyorum.

ürün bu: http://www.sanalpazar.com/Rico-15-Parca-Darbeli-Tornavida-Seti-Ucretsiz-Kargo__isp7031126

201241915327.jpg

buna benzer birşey bimden almıştım :D
evet ayda yılda bir işe yarıyor ama lazımsa al kullanışlı birşey :)
ben 20 liraya aldım ama 2 sene oldu .
kalitesi hakkında fikrim yok.

Fiyat & Performans açıcısından kaliteli bir marka ve üründür. :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
aynısından kullanıyorum gayet sağlam ve kullanışlı .olmazsa olmaz bir alet :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için, "altı üstü 35 Tl, neyini soruyorsun" diye düşünenler olabilir belki : )
Malzeme kırıldığında, yamulduğunda verdiğin paradan çok işini görmemesi can sıkar..

Fiyat da urun de guzel ama kacirilmaz bi firsat degil, yapi marketlerde bu tur urunlerde sik sik kampanyalar oluyor

bak bu konunun ustası piyanis irfan. başka yerde cevap arama. ama marka olarak kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim.
daha çok genel kullanıcıya hitap etmeyip sorunlu yaşlı motorlarda, bilinçsiz kullanıcıların yalama yapmış oldukları vidaları sökmek için kullanılır.
yani sen sadece kendi motoruna servis yapıyorsan. uygun vidaya uygun torna vida ile saldırıyorsan almana gerek yok.
ama ben bunu alırım arkadaş diyorsan rico markası seni yarı yolda bırakmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------

bir saattir sayfayı açtım ama velet yüzünden okuyup cevap yazamadım. derken yazdıgımda ve cevapla tuşuna bastıgımda oha oldum. zaten bir sürü cevap yazılmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar