Bu tip fotografları görmeye alışacagız zamanla maalesef

honda activa 7 beygirdi şimdi 8 beygir olmuş. işte modifiye budur :p
21yi3.jpg

yurdum insanı bize bişey olmaz mantığı
ne yaparsın ooffff of.

hadi 1. ve 3. resimdekiler mecburiyetten taşyorlar diyelim. ama 2. resimdeki ne kadar sopa yese azdır benimö görüşüme göre.

ama ikinci resimdeki tam kıro.Nerden mi anladım
bir kıro ya beyaz yada siyah pantolon giyer,ayakkabıları daima sivri burundur,bunları normal giymek yerine çiğner,kesinlikle kundura içine beyaz çorap giyer bide bazılarının elinde tespih vardır artis.Ya bide benim anlayamadığım bişey var bu kıroların yanında hep güzel kızlar oluyor şaşıyorum:silent:

Adam nasıl taşıyor o iki tane direği . bravo maşalah. gerçekten büyük yetenek istiyor. :p

işin enteresan tarafı hemde 50 cc bir makina altındaki bu arada hondayı tebrik ederim motor için süreenide tebrik etmek lazım denge olayını iyi becerdiği için bu arada azrailide tebrik etmek lazım bu güzel kardeşimizi unuttuğu için gerçi yakında gelir oda

Yarıldım yahu! Bunlar da ne böyle. Şu sonuca vardım: yurdum insanı motorla tamamen bütünleşmiş, adeta bir parçası olmuş.

ya ben geçen gün hani ootomabil arızalandığında başka bir araba yardımıyla kablo ile çeklir ya bunun motosiklet versiyonunu gördüm.önde bir arkadaş motorda araya İP bağlamışlar arkadaki arkadaşla ama yavaşça gidiyordu.

valla hiç şaşırmadım burası türkiye bunlarda biz gibi TÜRK
Ne Mutlu Türküm Diyene.

bu resimleride üzerine binenide çoğaltmak lazım doğal yoldan :queen:

ömürsünüz arkadaşlar nereden bulursunuz böyle güzel fotoları... yurdum insanları ne yapalım... san ki sadece bizim ülkemizde var böyle görüntüler... eminim ki başka ülkeler dede vardır böyle fotolar...

hahahaha 2. resimde bi cay sölemek gerek adama
yok abi aşmışız biz yaa diicek laf bulamıyorum... bak o 3. resimdeki adamlardan bul 100 tane... bi gecede elektrik gitmeyen köylere hat çekerler :D

işin enteresan tarafı hemde 50 cc bir makina altındaki bu arada hondayı tebrik ederim motor için süreenide tebrik etmek lazım denge olayını iyi becerdiği için bu arada azrailide tebrik etmek lazım bu güzel kardeşimizi unuttuğu için gerçi yakında gelir oda

muhahahaha:mrgreen:

adamda denge olayını çözmüş. yerçekimine karşı koyuyor dayım. hay maşaallah:queen: mühendis midir nedir:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah sabah güldürdünüz ya beni,, Allah' da sizi güldürsün :)

bu adamlar moto olayını aşmış arkadaşlar söyleyin hanginiz yapabilirsiniz bu hareketleri . Aşmış bunlar aşmış. O koca direkleri 2 teker üzerinde götüren adama altın kazık ödülünü vermek lazım bence...:bounce:

Yorumlara bakıyorumda herkes eleştirmiş ama içinizde "bana bişey olmaz" mantığı ile hiç iş yapmayanınız var mı? tüm yorumlarınız bana şu atasözünü hatırlattı civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar