Bu tip fotografları görmeye alışacagız zamanla maalesef

umarım yayınlanmamışlardır daha önce,

neresi garip derseniz eger, atı koşturan arkadaki aarkadaş

uff yaa ne bunlar boyle bı kacını haberlerde gormustum ama yapılcak sey mı ya bunlar bıde ıstanbulda yasıyorus tabı awrupa bırlıgıne almaslar bısı ya

yuh be adam koca direk taşıyor hemde iki tane:sunny: :sunny: ::sas::

2 ci resimdeki kıro nasıl öyle utanmasa çayda alıcak eline...

bunlara tek denebilcek KASK KAFALI başka söze gerek yohk diye düşünüyorum..

007

Sinancım 1. resimde Honda ATtiva 4 çeker burun farkı ile kaybeder gibi gözüküo... :p

Mersin İl Temsilcisi
Adam nasıl taşıyor o iki tane direği . bravo maşalah. gerçekten büyük yetenek istiyor. ama trafik yönünden yuuuuuuhh diyorum.
ama aklıma şöyle bişi geldi, bu tip yetenekli canlılara trafiğe kapalı alanda olimpiyat mı düzenleler ne güzel olur :p

hakkaten aşmışlar kendilerini. güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım.

Kalbimdeki aşkı silindi bilsin ...Çok sıra dışı bir plaka ...Farklı bir anlayış ve kültür...

Kalbimdeki aşkı silindi bilsin ...Çok sıra dışı bir plaka ...Farklı bir anlayış ve kültür...

hadi yazıyı anladım da sonrasındaki soru işaretine hala bir anlam veremedim, çok derin bir mana taşıyor olmalı

benim favorim ikinci resim, o nasıl bir rahatlık öyle........

gülermisin ağlarmısın.
neyse gülelim önce :mrgreen: :queen:
sonra da eğitim şart diyerek notumuzu bırakalım.:cat:
paylaşım için saol

güzel yurdumun güzel insanları bunlar da işte:queen:
tam bir komedi ya:cherry:

hadi yazıyı anladım da sonrasındaki soru işaretine hala bir anlam veremedim, çok derin bir mana taşıyor olmalı

benim favorim ikinci resim, o nasıl bir rahatlık öyle........
Çok derin edebiyat var biz hassas ülkemiz insanlarında :) Bak ben orayı atlamışım farklı bir boyuta taşıdı soru işareti...
Seviyorum ama sildimmi diyor amcam gururluyuz anlatımı...Amma irdeledik arkadaş...Karacaoğlan deyişi mübarek...

Şimdi bu resimler bana bir fikir verdi .... Bence motosikletin alternatif kullanımları... Ayıya hamuru vermişler yemiş emeğine saymış... Böyle kafalar var maalesef... Yurdum insanı motosikleti Nakliye aracı olarakta kullanır, taksi olarakta... Belki inanmayacaksınız ama bir mobilete 4 kişiyi sığdıran yurdum insanına motor versek 10 kişiyide sığdırmayı becerir valla....:))))

@johnny_rook
2.yi daha önce ben vermiştim. ama diğerleri de güzelmiş.
Kalbimdeki tatlı sızı sensin şu gönlümün yazı :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3. resim adam mahşerin 2 atlısın dan biri. öteki direk 2. atlının.:queen: :queen: :queen: onu unutmuş götürüyoo.:queen: :queen:

yakında bunlar baz istasyonuda taktırır:queen: :queen: ...........yurdum insanı:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar