Bu Tarz Kasklardan Nerde Bulabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vespa tarzı scooter kullananlar için olan bu gözlüklü kasklardan satan bir sitesi varmı.
25232832_1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Retroz tarz seviyorsun sen de galiba. Güzel görünüyor. Umarım bulursun.

Güvenlik açısından yetersizliklerini bilerek bu kaskları arıyorsunuzdur umarım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler sizin kadar bizde biliyoruz kendimizi korumasını 1000 lik makinalara binipte kaskını koluna takıp kafasını önemsemeyen adamlar değiliz biz bir alalım deniyelim ayriyetten LS2 Delta kaskım mevcut zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
bildiğini yap o zaman ::rantinp: tövbe tövbe

Hayırdır dostum neden bu sinir inciticek bişey mi yaptım eleştiriyorsan karşılığınıda bekliceksin bende biliyorum bu kaskların ne kadar güvenli olduğunu ya da olmadığını önemli olan gelip buraya şu yorumu yapman güvenlik açısından tartışılır diyebilirsin ama sert bir dille gelipte sanki bir üst kademeden yazıyormuşsun gibi konuşursan bende sana cevabımı veririm bende çok aptal tanıyorum 1000 lik makinalara binipte dirseğini kafasından çok önemseyen adamlar tanıyorum istersen sen onlara ayar ver giderli lafları onlara sok anlaştık

size böyle sinirlenmemin sebebi Beyler sizin kadar bizde biliyoruz demeniz yoksa banane istediğinizi alın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
size böyle sinirlenmemin sebebi Beyler sizin kadar bizde biliyoruz demeniz yoksa banane istediğinizi alın.

Sizin kadar bizde biliyoruz beyler kendimizi korumasını lafında çok sinirlenicek bişey olduğunu sanmıyorum siz diyorsunuz kaskta şekil önemli değil güvenlik önemli ee tamam hocam bunu bende biliyorum zaten biz sana şeklini sormadık ki kaskı nerden temin edebiliriz diye sorduk sende güvenlik açısından tartışılır de bişey demiyim şekli sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

Bu kask (tamamen aynı) Ebay'de kargo dahil 75 TL. Kargo süresi de 5-12 gün.
http://cgi.ebay.co.uk/Motorcycle-Le...le_Helmets&hash=item2a0bb79bee#ht_3119wt_1139

Bilgi için teşekkürler...

slayerr arkadaşım vallaa helal ne diyim, nerden girdin buldun o siteyi öyle :)
fiyatıda uygunmuş evet bence tercih edilebilir gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
slayerr arkadaşım vallaa helal ne diyim, nerden girdin buldun o siteyi öyle :)
fiyatıda uygunmuş evet bence tercih edilebilir gibi...

Pek de bilinmeyen bir site değil aslında Ebay. Benim kullandığım İngiltere versiyonu. Bir ara sık sık alışveriş yapardım. Özellikle çin malı ürünler daha ucuz oluyor. Türkiye'de 10 katı fiyatına satılan şey ebay'de 5 katı :queen:

:) e aabi madem öyle bi durum var, niye kafamızı karıştırıyon üç katı beş katı on katı diye, zaten matematikten yıllar yılı çektik ha çektik :mrgreen:
fiyatlar yarı yarıya desek ya işte :)
neyse aklımızda olsun bu site o zaman faydalı olabilir, severim böyle cep dostu siteleri :cherry:

ebaydan ayna aldım gelmedi bidaha tövbe :D
ama kurcalarkende icimden bi ses tekrar dene diyor =))

VALLA ben nerdeyse motosikletin herşeyini ebayden aldım hepsi zamanında geldi sen çok şanssızmışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar