Bu tarz değişiklikler yasak mı ?

selamlar sevgili forum üyeleri geçen youtube da takılırken, 2 R6 kullanicisin kafasınnda bu cross kaskının üzerindeki şeylerin ters taraflı olanlarından vardı ve kanımca aşırı şekil olmustu :cherry:.

Peki bunlar yasak mı ? sonuçta metal değil kartondan veya plastikten yapılabilir sanırım.Konu daha önce açıldıysa gözümden kaçmış olabilir link aldıktan sonra anında silebilirim.:)

Şimdiden teşekkürler iyi günler.. ::146::

Custom-Helmets-14.jpg

kardesım sen bu kaskı al kullan sana hıc yasak kalmaz bırak cevırmede bıle senden korkarlar. :)

Polis- Sağa çekk, çek sağa
Sen - Buyur abi
Polis- Bu kafandaki ne
Sen - Kask abi
Polis- Muşta lan o kafandaki
Sen- Yok abi bu kask
Polis- Tipini beğenmedim dur bi ceza keseyim :)

Yassah kardeşim yassah
Polis gördümüydü bunada bi bahane uydurur Geçiri verir vallahi cezayı :)

Polis- Sağa çekk, çek sağa
Sen - Buyur abi
Polis- Bu kafandaki ne
Sen - Kask abi
Polis- Muşta lan o kafandaki
Sen- Yok abi bu kask
Polis- Tipini beğenmedim dur bi ceza keseyim :)

Yassah kardeşim yassah
Polis gördümüydü bunada bi bahane uydurur Geçiri verir vallahi cezayı :)
Millet oyle sac ile geziyor polis bir sey demiyor , kaska mi diyecek.

Polis kask giyen adami buldada , punk modeli kaldi bir tek:) Turkiyedeki motor surucusunun 3/2 si kasksiz biniyor bu merete. Polis opsunde basina koysun .

Yumuşak plastikten kesip yaparsın süper olur, kaskın koruyucu özelliklerini de pek bozmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
plaj terlikleri varya süngerden onlardan o parçalari yap soğutucùlu japonlarla da yapıştır 2sıfırı gör yine kopmazlar..kafana tak bu kaskı..senı çevirip bu ne kafandakı derse de polise abi de sen bide benim ehliyet ruhsatı görsen demek kı dilin tutulur de, tam o anda da elini pantolonun fermuarına at.. :) ya benim fırlama bi arkadaşım arabaya kocaman bi salatalık koymuş ama sopa gibi:) bide onu gazeteye sarmış koltuğun yanına sokmus arabada gezdiriyo :) bu ne dedim..yunuslar çevirdi mi arabayı arayıyolar ya bunu bulduklarında yüz ifadelerını görmen lazım diyo:):)

plaj terlikleri varya süngerden onlardan o parçalari yap soğutucùlu japonlarla da yapıştır 2sıfırı gör yine kopmazlar..kafana tak bu kaskı..senı çevirip bu ne kafandakı derse de polise abi de sen bide benim ehliyet ruhsatı görsen demek kı dilin tutulur de, tam o anda da elini pantolonun fermuarına at.. :) ya benim fırlama bi arkadaşım arabaya kocaman bi salatalık koymuş ama sopa gibi:) bide onu gazeteye sarmış koltuğun yanına sokmus arabada gezdiriyo :) bu ne dedim..yunuslar çevirdi mi arabayı arayıyolar ya bunu bulduklarında yüz ifadelerını görmen lazım diyo:):)

Kask yüzeyine yapıştırıcı türü kimyasallar sürmeyiniz. Mukavemetini kaybedip, görevini yerine getirmesine engel olabilir.

merak ettim bende, yapmayı planladığım bir kaç şeyden biridir.
Sanırım forumdan bir arkadaşımızda vardı, o bize yardımcı olabilir.
sanırım bahsettiğina rkadaş burda :) http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/95136-en-cekici-kirmizi-gariban-ducatisi-stayla.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

Kask yüzeyine yapıştırıcı türü kimyasallar sürmeyiniz. Mukavemetini kaybedip, görevini yerine getirmesine engel olabilir.

Peki nasıl yapabiliriz bi fikriniz var mı ? :pale:

berk_cglr adlı arkadaşta sanırım bu tür bir kask vardı. ( yada fotoşoplamışta olabilirdi. hatta kendi fotosu bile olmaya bilirdi ) çok zaman geçti aradan ( hatta ilgisi bile olmaya bilir )
:)

Bu kadar fazla değil de böyle köpek balığı yüzgeci gibi tek bi tane de hoş durabilir sanki? :)

[MENTION=75565]Ali Feyizoğlu[/MENTION]
kaskındakini nasıl monte ettin, bize yardımcı olur musun?

ebayde helmet mohawk diye aratırsanız hepsi çıkar.Hazır olarak satılıyorlar.çift taraflı bantla bi parça kaskta her daim kalıyor üsttekisi çıkatılabiliyor

berk_cglr adlı arkadaşta sanırım bu tür bir kask vardı. ( yada fotoşoplamışta olabilirdi. hatta kendi fotosu bile olmaya bilirdi ) çok zaman geçti aradan ( hatta ilgisi bile olmaya bilir )

tamam fotograciyiz ama fotshop a karsiyiz :p bende de var ls2 cartoon kask var kirmizi ustunde de kirmizi punkci saci tipinde olandan var valla onla gezmek zevkli oluyor herkes bakar tamam dalga gecende oluyor ama sevende.
Yani bu tip birsey yapacaksaniz kesinlikle suprizlere hazirlanin polis sirf kaska bakmak icin 1 ayda 6 kere cevirdi 3 defada motsikletli polis takildi isiklarda durunca ilginc dedi ceza kesmie olayi yok ama asiri ilgi cekiyor soyliyim haha ben surekli dik dursun diye ayda 1 defa taratip joleliyorum :) sonucta tarzimizi belli etmek lazim hehe rock forever :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar