Bu taksicileri tek tek dövmek lazım

hepsi ekmek peşindeler...içlerinde psikopatları ve dangalaklarıda yok değil ama trafikte binlerce tehlikeli şoför var...istatistiğe gerek yok...geçmiş olsun...şu şöyledir bu böyledir demek mantıksız...her zaman tehlike altındayız...çünkü bizim ön grenajımız kafamız...

canım geçmiş olsun sende bişey olmaması çok sevindirici bi olay umarım bi daha tekrarlanmaz..:rendeer:

İlk sevgilimin babası taksiciydi. O zamandan beri sevmem taksicileri.

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun...Bişeyin olmamasına sevindim.O kavşakta bana da benzer bi olay olmuştu ama bu taksici değildi ve ben biraz daha şanslıydım kazasız belasız atlattım.Trafikte yaratık çok var dikkat etmek lazım,katilden hiç bi farkları yok...

geçmiş olsun arkadaşım.. neyseki allahtan sende bişey yok burnun bile kanamamış 1 ışıkta bikaç dakika beklemek zorlarına gidiy0r adamların ç0k düşüncesizce hareket ediyorlar :farao:

sakın sakın

okan4037' Alıntı:
bırak taksıcıye donmuscuları dov...çünkü taksicelerden 1-2 cıkabılır oyle ama donmuscuların hepsiiiii ib.e
berberle yada kasap,la sürekli işin olsa sorun yaşasan onlarada o şekilde bakıcaksın trafikte o kadar mal motor kullanan motorcu varki diger şöför durmasa çoktan sakat kalacak haberi yok o şöförde motora kızıyor alttaki yazı herşeyi anlatıyo..

ben istanbulda ticari taksi sürücüsüyüm 1996 senesinde bu işe başladım kendi pilakam
şöför degilim sürücüsüyüm önüne gelende motor kullanıyo araç kullanıyo helede büyük şehirlerde saygı kalmadı
Başkalarını kötülemek basit kendi camından gördügün açın bu herkez aynı degil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolun arkadaşlar.
atlattım.umarım bi daha yaşamam kaza falan.
sadece motorumu özledim ben.
çarşambayı iple çekiyorum!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar