Bu taksicileri tek tek dövmek lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım.. ..... iste trafiğin acı yüzü...

herzaman dikkat etcen.. hata sende olmasa bile dikkat hep şart çünkü ortak kullanım alanlarımızda dağlı die tabir edicem ama dağlı olanlara hakaret etmeye hakkım yok.... neyse onun bunun çocukları var ortalarda serseri mayın gibi gezen.. onları top yekün toplayıp memleketin bi şehrinde yerleştirsek. bütün hanzolar bir arada yaşasa nekadar güzel olur dimi... hiç olmazsa hanzo arkadaş kendi gibi ayıya zarar verecek ve böylece bir müddet sonra hepsinden kurtulmuş oluruz dimi... nasıl fikir? :wiinkk:

Geçmiş olsun.

Bir daha elinin hamuru ile erkek işine karışmazsın (deeeeeermişim:mrgreen: )

başlığı görünce eyvah dedim. Neyseki sende bişey yokmuş. Geçmiş olsun. Taksiciler ve minübüscüler..... aman dikkat. hele minübüscülerin gözünde 1 YTL den daha az değerin oluyor. Müşteri almak için bütün fizik kurallarını çiğniyebiliyorlar.

Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış. taksici minibüscü diye ayırmamak lazım. maganda magandadır mesleği olmaz. hepsinin aynasını ellerine vermek lazım. :)

tess çok geçmiş olsun :rendeer: yalnız artık bir tecrübe edinmiş oldun sana yeşil yansa bile geçerken daima sağını solunu kontrol ederek geçersin çünkü burası türkiye kaza yapmamak bir başarı bu ülkede:rendeer: :cherry:

Tess, Bedri'nin bu konuda oldukça tecrübesi var, ona güvenebilirsin. :mrgreen:

Super Moderator
büyük geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş valla
diğer arkadaşlar şayet bu adamlarla olurda kavgaya tutuşursanız kaskınızı çıkarmadan kafa atın derim ben bi arkadaşım öle yapmış anca kurtulmuş :) benden sölemesi

çok geçmiş olsun arkadaşım. sinirlenmemek en iyisi.
İstanbul'da özellikle Kadıköy'de her yer taksi ve minibüsçü kaynıyor ve aynı senin bahsettiğin gibi kafalarına göre takılıyorlar amcamlar, hatta hangimiz en hakikisiyiz :p diye yarışıyorlar gibi birşey söz konusu. hangi birine kızıp, hangi biriyle dalaşacaksın ki! Polis desen, onlar da bir yere kadar zaten..

Geçmiş olsun... Halk otobüslerini unutmamak lazım onlarında genellemesi pek iyi sayılmaz...

geçmiş olsun sende bir olmaması sevindirici.
arabayla bile tahammül edemiyorum bu tarz insanlara yahu hadi başkalarına saygınıyok bunu anladık ama kendinize de mi saygını yok bazen bu kadar olur dedirtiyorlar gerçekten.

Abicim yaaa bu taksiciler varya izmirdekiler iğrenç adamlar... Ben bu güne kadar saygılı taksi şöförü ve otobüs şöförü görmedim. Daha geçen haftalarda gidiyoruz çankayada duran arabamıza otobüs çarptı adama bağırdık ettik adam otobüsten inicek dövücek bizi aklı sıra biz üç kişiyiz bu arada hepimiz yarma gibi nası oluyo anlamıyorum trafiğin kralı onlar başka bişi demiyorum. Bide adamları dövmek istesende dövemiyon el kaldırdığın anda arkadan başka bi şöför üstüne çullanıyo denemiştikte o bakımdan :queen: Geçmiş olsun....

Geçmiş olsun kardeşim. Az daha bugün bende birine girecektim. Zor durdum arka teker kaymaya başlayınca ön freni pompaladım. Adamla göz göze geldik. Ya adamın tavırlarını bi görseydiniz varya. Hala sinirlerim ayağa kalkıyo. Hiç takmıyorlar motorları..

Bugün Mecidiyeköy'de babamla arabada giderken taksicinin biri önümüze kırdı, bir de el-kol hareketi yapıyor. Tam kapıyı açtım iniyordum babam izin vermedi :farao:

Valla abi geçmiş olsun bular yüzsüz haa bir de TV de izledim Taksici bir adamı sıkıştırıyor adam sinirlenince bıçağı kapıp koşuyor sonra da polis yok mu diyerek konuşu yor pişkin pişkin ___KILIÇ___ :pl:

Bu taksici yavşaklar bütün yolları kendilerinin sanırlar..bütün gün trafikte psikopata bağlayıp insanların hayatlarını tehlikeye atarlar..kaç kere oldu:adamla göz gözeyiz,ona doğru yaklaşıyorum,biliyorum önüme çıkacağaını (gel bana çarp geber diyor yani)o yüzden hızımı düşürüyorum,bir yandan kornaya basıyorum,yok arkadaş adam çıkıyor gözümün içine baka baka...
karar verdim,bende aynı puştluğu onlara yapıcam,herifleri tehlikeye atmak için elimden ne geliyosa yapıcam...
bide dolmuşçuların gelip arkana dayanması durumu var..herifler bundan zevk alıyor,ama cüsse olarak nispeten büyük oldukları için o kadar tehlikeli şeyler yapamıyolar..ama taksiler....off yaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar