www.Motosikletim.com.tr alış veriş sitesi olarak ticaret hayatına atıldığımız ilk günden
beri, tecrübe ve deneyimimizle motosiklet severlere elimizden gelen en BÜYÜK ve en
DOĞRU yardımı yapmayı görev edindik! Sitede tarafımızdan dolandırıldığını iddia eden
şahıs motosikletim.com.tr’yi 96 model Suzuki GSXR 750 Srad hava filtresi için aramış ve
filtrenin elimizde bulunmadığı kendisine bildirilmiştir. Fakat söz konusu şahısın “motorumu
çalıştırmam için bu ürüne mutlaka ihtiyacım var yardım edemez misiniz” talebi üzerine
sitemizde dahi olmayan bir başka filtre araştırılmış, bulunmuş ve kendisine bu konuda bilgi
verilmiştir.
Şahıs söz konusu filtreyi 04.11.2010 saat 12:02 de sitemizden kendisine açılan özel hesaptan
satın almış ve
söz konusu ürün 05.11.2010 tarihinde NARPOST dağıtım ile Türkiye
distribütöründen direk kişinin adresine gönderilmiştir! İsteyen herkes Narpost Dağıtımın 444
93 94 numaralı telefonundan söz konusu siparişin durumunu öğrenebilir. Teslim-kargo takip
numarası ise: 244403531074
BILECIK // EMRE SIMSEK BOZOYUK // 05.11.201 // Teslim Tarihi:07.11.2010 //244403531074
Cuma günü kargosu yola çıkan söz konusu şahıs cumartesi itibariyle kişisel ve iş
telefonlarımızdan defalarca bizi aramış ve mesaide olmamamıza rağmen telefonlarına
cevap verilerek kendisine kargosunun yolda olduğu bildirilmiştir! Şahsın son
telefonunda “istemiyorum sipariş kalsın” sözü üzerine de izlemesi gereken iade prosedürü
kendisine bildirilerek bundan sonraki (mesaide olmadığımız) CUMARTESİ AKŞAMI ve
PAZAR günkü telefonlarına cevap verilememiştir.
Hal böyleyken elimizden gelenden daha fazlasıyla yardım ettiğimizi düşündüğümüz şahsın
forum sitelerinde “dolandırıldım” başlıklı yazıları ticari ahlakı en üst seviyede gözeden
firmamızın, avukatlarının devreye girmesine neden olmuştur. Telefonlarımıza gelen tehdit
mesajları, kişisel hakaretler ve burada yazılan iftira içerikli yazılar ile ilgili de ayrı ayrı
mahkeme süreci başlatılmak üzeredir.
Söz konusu şahıs bu sitede yer alan aynı başlık altına “Ben dolandırıldığıma dair yalan
söyledim! Ürün şu anda elimde ve kullanıyorum. Yanlışımdan ötürü özür diliyorum. Ahmet
Bey hakkında söylediğim iftiralar için de ayrıca özür diliyorum!” açıklaması yaptığı takdirde
durum yeniden gözden geçirilebilir. Aksi halde site ve telefonlarımızda yer alan yazılar ile
Narpost kargo şirketinin kayıtları doğrultusunda maddi ve manevi tazminat davalarının yer
aldığı Hukuki süreç olması gerektiği gibi başlatılacaktır!
EMRE SIMSEK TESLİM EDİLDİ.
Sitenizde Tüzel ve Özel şahsımıza iftira içeriklerinin bulunduğu başlığa cevap metnimizin
koyularak söz konusu başlığın 2 gün boyunca güncel tutulmasını arz ediyoruz.
www.Motosikletim.com.tr