bu sitede eksoz ustaları varmı

arkadaşlar motorumun sesinin biraz daha kalın çıkmasını istiyorumda bende internette gördüm ybr 125 eksozunun ucuna birşey takmışlar ben ne yapabilirim tavsiyeleriniz ne :silent::silent::queen::queen:

Benimde bi sorum var tıkalı egzoz nasıl açılır içine benzin döküp ateşi versem olurmu!

hahahahaha allahım ben neler yazışıyorsunuz öle ha bak interneten araştır diyecem araştırmışındır de şimi ozaman nerde oturdunu söylermisin bana

arkadaşlar o eksozu malzemeciden yoshimura ses eksozu diyerekmi alıcaz birde onu ben takamazmıyım ortalama fiyatları nekadar dır:cat:

Son düzenleme:
babaçi;782079' Alıntı:
abi ne yapıyon sen havayamı? uçmak istiyorsun?

ozaman ne yapmak lazım tıkalı egzoz nasıl açılır:cherry:

evde baca tıkanınca bacasil atıyoruz yakıyoruz demekki yüksek sıcaklık kurumu temizliyor!:D

Son düzenleme:
tam dediğiniz şekilde motosiklet için performans eksoz yapan bi usta biliyorum fakat telefonu şuan yanımda yok. yeri istanbul topkapı oto sanayi sitesinde.. adı ferik eksoz..ben scoter a taktırdım.. gayette güzel ses çıkartıyor..kalın bi şekilde..scoter a 150 ytl takıyor..kendi imalatı.krom kaplı.. şekil olarakta güzel.. daha öncede yazmıştım ama şuan telefonu yanımda yok..

sitede olamsada telefonu var arkadaşlar..
bakın bu benim eksoz.. çok güzel ses var ne cırtlak ne fazla..

ferik eksoz tel:0212 481 87 59 kırmızı asya motorlu ahmet gönderdi dersiniz eğer ilgilenirseniz..

ben de biraz daha tok ses cıkması için eksoza delik attırdım.. Su anda sesine bayılıyorum...

arkadaşlar o eksozu malzemeciden yoshimura ses eksozu diyerekmi alıcaz birde onu ben takamazmıyım ortalama fiyatları nekadar dır:cat:

dostum motorun kaç model bilmiyorum ama eğer yeni deilse yani garantisi bitmiş ise ben derimki bizim bi arkadaş yaptırdı çok iyi oldu.

git sanayiye eksozcuya ben eksozumu açtırmak istiyorum de 15-20 ytl ye halledersin bu işi sonra sesini daha tok yapmak istersende aksesuar satan yerlerde eksozların sonuna vida ile takılan eksoz aparatları var oda 10-15 ytl.

evet ben yapıyorum kardeş ybrne sıfır eksoz yaparım seside çok güzel oluyor düşünürsen yapar yollarım:cat:

asm

sanayi işi egzozlarda deneme yanılma yöntemi ile istediğin sese ulaşmak için çabalanacak

ben pek haz etmiyorum sanayi tipi egzozlardan,gerçi işini ehli kişiler vardır(ama çektikleri fiyatlara markalı bir egzoz alınır)

egzoz ararken Yoshimura ses egzozu falan demeyin,Yoshimura egzoz tüpü deyin yeter :)(arabada son susturucu deniyor,motorda egzoz tüpü deniyormuş,yeni öğrendim :))

@abal, senin egzozun fiyatı biraz fazla gibi geldi bu arada :)

Ben de düşünüyorum asLında :) wala dün benm motordan geldi durdu yanımda ÜNye de ısıklarda :) o sesi nasıl almışş anlamadm :silent: gri bi egzoz üzerinde a ile baslayan graffity ile yazılmışş yazı wardı :silent:

Egzost ustaları tanıyorum. Fakat büyük makineler için sadece. Örnek : F600 , vb kategori. Özelden mesaj atabilirsiniz.
Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar