Bu silah elbiselere dokunmuyor, insan vücudunu eritiyor...

Bu silah elbiselere dokunmuyor, insan vücudunu eritiyor...
Amerikan askeri, televizyonda itiraf etti: Evet, Irak'ta KİMYASAL SİLAH kullandık

İtalyan RAİ televizyonuna konuşan ABD askerleri "Felluce operasyonunda 'beyaz fosfor' adlı kimyasal silahı kullandık. Napalm bombalarıyla Felluce'yi kimyasal yağmuruna tuttuk. Iraklı siviller yanarak can verdi" dedi

ABD ordusunun Irak'ın Felluce kentindeki direnişçilere yönelik geçen yıl başlattığı geniş kapsamlı operasyonda kimyasal silah kullanıldığına yönelik iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Amerikan güçlerinin geçen yılın Kasım ayında Felluce'ye düzenlediği 10 günlük operasyonun ardından Iraklı direnişçiler, "Bize kimyasal bomba atıldı" demişti. Beyaz Saray ise "Gece operasyonlarında, havayı aydınlatmak şehrin dışında beyaz fosfor içeren havan topları patlatıldı. Kimyasal kullanılmadı" açıklaması yapmıştı. Ancak İtalyan RAİ televizyonunda yayınlanan "Saklı Kalmış Katliam" (Hidden Massacre) adlı belgeselde konuşan Amerikan askerleri Washington'u yalanladı. Felluce operasyonuna katıldıktan sonra ordudan ayrılan Jeff Englehart, "Beyaz fosfor mermilerini şehrin dışında değil tam üzerinde patlatıyorduk. Alev topları kentteki tüm Iraklılar'ı kemiklerine kadar yakıyordu" dedi.

Englehart bombardımandan sonra Felluce'ye girdiklerinde gördükleri karşısında dehşete düştüğünü belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Sokaklar Iraklı kadın ve çocukların cesetleriyle doluydu. Elbiselerine birşey olmamıştı. Ama vücutları kemiklerine kadar erimişti. Saddam'dan farkımız olmadığını anladım. Birçok masum Iraklı'nın yataklarında can verdiğini gördüm."

Adlarının açıklanmasını istemeyen diğer ABD askerleri de 'beyaz fosforun' Cenevre Konvansiyonu kurallarına göre sivillere kullanımı yasak olan Napalm bombalarıyla Felluce'ye atıldığını söyledi. Askerlerin "Willy Pete" adını taktığı Mark 77 tipi bombaların Felluce'ye atılması sonucu 150 metre çapındaki tüm canlıların yandığı belirtildi.

Kaynak: Net haber
http://www.nethaber.com/?h=35346

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Savaşta kural olmaz , insaf yoktur. Herkes sonuca bakar. Kim hangi taktiği uygularsa , en iyi olan kazanır. Dünyada yaşayan insanların savaşta uygulanan taktikleri düzeltmesi mümkün değildir.
Bizlerin ve diğer milletlerin yapabileceği tek şey barışı sağlayarak , savaşı engellemektir.

YURTTA SULH , CİHANDA SULH...
GAZİ M.KEMAL ATATÜRK

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Savaşta insaniyet aranmaz dostum oda onlara atom veya hidrojen bombası atsınlar veya dünyayı yok etsinler bu çıkar dünyasında herkez kendi çıkarında dostum ağzı olan konuşuyor ama susturmasınıda bilirler merak etme silah benim elimdeyse öldürürüm o kadar konu bitmiştir . Ya sen iyi olacaksın yada o , iyi olanın dediği olur

olay bitmiştir

İnsanların maddesel çıkarlar için birbirlerini öldürmesi hiçbir zaman mantığıma uymadı uymamıştır.

Aynı sekilde dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insalarından Einstein de aynı seyleri dusunmus.

BEN SAVAŞI ÖYLESİNE TİKSİNTİ VERİCİ

VE AŞAĞILAYICI BULUYORUM Kİ,

BÖYLE BİR EYLEME KATILMAKTANSA

KENDİMİ PARÇALAYIP YOK EDERİM DAHA İYİ....

BENİM ANLAYIŞIMA GÖRE, SIRADAN BİR CİNAYET, SAVAŞTA ADAM ÖLDÜRMEKTEN DAHA KÖTÜ DEĞİLDİR.

ALBERT EINSTEIN

"Güvenlik ulusal silahlanmada görüldüğü sürece hiç bir ülke savaşta zafer getireceğine inandığı herhangi bir silahtan vazgeçmez. Bana göre, güvenlik ancak tüm ulusal askeri savunmaların terk edilmesiyle kazanılabilir."
Jacques Hadamard'a mektup.
29 Aralık 1949

http://www.edirnetabipodasi.org/bulten.htm
http://www.geocities.com/baysiradan/soz.htm

Ben en çok neye kızıyorum biliyormusunuz ; bize terörle mücadelede napalm kullanamazsın diyen adamların kendileri zora düşünce napalm dan daha tesirli olan silahları gayet rahat bir şekilde kullanmasından üstelik biz bunları dağ da kırsal da mağara in temizlemelerinde kullanırken bu adamların bir şehrin ortasında sivil şavaş çı ayrımı yapmadan gayet te kılları kıpırdamadan uygulamasından tabi onların askerleri çok kıymetli ırak ta ölen her amerkan askeri tazminatları ile yüz binlerce dolara mal oluyor (Abd nin ırak faturası hafta da 2 milyar dolardır) Nasıl olsa bizimkiler can değil .Adam askeri çatışma sahasına girmeden bu etkili mühimmatla sahayı temizliyor askere de sadece cesetleri toplamak kalıyor.
Ama biz kullamayız ,Irak ta leblebi gibi kullandıkları (cenevre konvansiyonuna göre yasaktır)misket bombasını bize ne satarlar ne teknolojisini verirler Ne de başka bir devlet ten almaya kalksak o devlete baskı yapıp sattırmazlar.Ama malum komşumuza silahın mühimmatın babasını satarlar teknıolojisini verirler ayrıca malum komşumuz sadece 2004 yılında 1.9 milyar dolarlık askeri malzeme alır(aklınıza ne gelirse).
Bize aman siz askeri alımlara çok para harcıyonuz bakın İsveç İsviçre Belçika gibi modern savaşa karşı insan haklarına sayğılı gibi komşularınız varken ne gerek var diye Akıl veriyorlar .
İğreniyorum dünyanın aklınıza gelebilecek her konuda bize uyğuladığı iki yüzlülükten , düzenbazlıktan .
Saygılarımla.

Sadobey Einstein'ın bir sözü daha var:

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

yani

"Sadece iki şey sonsuzdur, evren ve insan aptallığı ve ben ilkinden o kadar da emin değilim."

Sanırım böyle düşünmek en iyisi çünkü aksi taktirde gördüğünüz hiçbirşeye anlam veremiyorsunuz.. :jocolor:

Amerika nereye ne zaman nasıl bomba atacağını çok iyi biliyor eğer kalabalık bir ortamda kendi askeride varsa ama bunlar hakiki amerikalı değil de zenci,meksikalı,cezayirli,kübalı yani zamanında iltica etmiş etnik kökenler bunları bile hiçe sayarak her türlü kimyasalını kullanıyor.Çünkü adamın işine geliyor işsizliği ortadan kaldırıyor.Bizde 30.000 kişinin katilini özel doktorlarla besliyoruz,eeeeee bizler koyun olursak birtane çobanda en beleşinden verirler sanırım.Kalın sağlıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar