satılacak r6 ve zx6 toplamı = 30-40
satılacak ninja 250sl, r25,mt25,z250 toplamı = 2500- 3000
bu açıdan bakmak gerek
650 cc üzerinde vergi indirimi mi oldu ? Ben geçen sene mt 07'ye 500 küsür lira vermiştim 6 ay için şimdi 300 küsür gözüküyor MTV.
Direk MTV hesaplamadan baktım, vergi dairesinin. Tamamda zaten MT07 689cc , 650cc ye kadar vergi bu.
Kawasaki global de enteresan . Muhtemelen Ülkede satılan diğer Japon marka adetlerinden haberdardırlar. Neden bu pastadan az bir dilim alıyoruz diye sormuyorlar mı ?
İstediğin motoru al, arka amasitörü kısaltıp 3-4 cm oynama yapabilirsin, sadece süspansiyon sert olur. Oda senin için yeterli olsa gerek.. Murat deniz han hocadan GS1 ve GS2 eğitimi almıştım, bayanlar için oda eğitim motorunda aynı şeyi yapmıştı.
Azcikta güç ve tecrübe diyelim ama ayak degmezse ınanilmaz sıkıntı hep tedirgin oluyordum..valla abla egitime gittigimde 2 kısı gıttık doktor vardı onunda boyu 1.60 civarindaydı monster 696 sı ve tigeri vardı 800 luk olandan amosurunu kısaltmiş tigerin tiger sürmek ıcın monsterle aldı egıtımı biraz zorlanıyordu ama cayır cayır bındı vallabence cok sorun değil boy
Ktm de 83 cm selede bende ayni seyi yaptim sagolsun usta 2 cm asagi indirdi, ama motor 156 kilo idi, cc buyudukce agirlikta artiyor o acigi egitimle daha ile sürüş teknigi ile kapatabilirim ve tecrube ile diye dusunuyorum... 200 kilo 500r bile agir geldi yavas yavas artik acelemiz yok
Azcikta güç ve tecrübe diyelim ama ayak degmezse ınanilmaz sıkıntı hep tedirgin oluyordum..
Kawa 300 de rahatim 78 cm oh miss
ne yama ne kawa. bundan sonra motorcular motorsuz olacak
Gs1 ve Gs2 Eğitimini bire bir olarak hocadan aldım, çok ama çok faydasını gördüm, ekstra bir özgüven geliyor. Bire bir eğitimi ben daha çok tavsiye ederim zaten honda güvenli sürüşle fiyatlar aynı, hocanın sadece seninle ilgileniyor olması hata ve kusurlarını çok rahat görmesini sağlıyor. Mutlaka tavsiye ederim. bu arada benim 600rr 184 kilo 500r dahamı ağır yahu![]()
Valla geçen bir arkadaş vardı forumda z250sl'i olan, 40-50 ile giderken kaza yapmış yanlış hatırlamıyorsam 7-8 Bin TL masraf çıkarmış KAWASAKİ, sanırım bu KOL BÖREĞİ gibi fiyarlar doğrultusunda durumu ÇOK İYİ olanlar dışında, bizim gibi anadolu insanlarına pek geleceğini sanmıyorum, alana da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun, gerçi bahsettiğiniz her iki motosiklette 40 Bin-TL üstü fiyatı var, o kadar para verene parçanın koyacağını da sanmıyorm orası da ayrı bir mevzu :cherry:
650-1200 cc arası 623 lira yıllık toplam MTV, ben geçen sene 6 ay için 500 küsür ödemiştim.
O paraları verecek olsam bunlara yürürüm, gerçi o vakit de 2. el olayını unutmak gerek:
http://www.korlas.com.tr/statics/product/daytona_675_r_triumph.aspx
http://www.korlas.com.tr/statics/product/daytona_675_triumph.aspx
Kesinlikle katiliyorum ss sevenler icin Turkiyedeki en hesapli makine bencede .Danimarka satis fiyati:675 R modeli 97 bin tl.Turkiyede sadece 48 bin tl.
servisten ve bakım fiyatlarından memnun musun? z250sl' yi yetkiliye götürüyorsan tabi.