- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Dayı burada nem var nem. Nem bizi mahvediyor.
Doğrudur, fi tarihinde Ocak ayında hem Eskişehir hem Erzurum yaptım, hava eksilerdeydi ama Bodrum kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.
Dayı burada nem var nem. Nem bizi mahvediyor.
Doğrudur, fi tarihinde Ocak ayında hem Eskişehir hem Erzurum yaptım, hava eksilerdeydi ama Bodrum kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.
Geçen sene inat ettim 10 dk bile kalorifer yakmadım, bütün kışı öyle geçirdim. Anca yıkanmak ve ocak için doğalgaz kullandım. Herkese 300-500 TL fatura gelirken ben 27 TL gibi birşey ödedim. Ne grip oldum ne de nezle. Bu sene de bu kararlılığımı sürdüreceğim. Üşümek yok, üşüyen bizden değildir.
abi ben yine direniyorum bir şekilde de dün itibari ile hanım dogalgazı açtı.
yapacak birşey yok, hakkınızı helal edinale:
icra işleri nasıl olur, nelerle karşılaşırsın, avukatlar ile nasıl uğraşılır ve mahkeme süreci nasıl olur takıldığın yer olursa yrdımcı olurum :queen:
Ölmüş eşek kurttan korkmazmış hacı, kökle kombiyi battı balık yan gider.
Hanım varsa zor oluyor o işler, benim evli olduğum dönemlerde ben de Eylül itibariyle kombi yakmaya başlardım.
Ben de evden çalışıyorum
Shot ile 50lik Jack Dan aldım. Doğalgazdan ucuza geliyor.
icra işleri nasıl olur, nelerle karşılaşırsın, avukatlar ile nasıl uğraşılır ve mahkeme süreci nasıl olur takıldığın yer olursa yrdımcı olurum :queen:
Faturayı ödeyemeyenleri adliyenin icra koridorlarında ısıtıyorlarmış. Hizmette sınır yokmuş öyle diyorlar.
Geçen sene inat ettim 10 dk bile kalorifer yakmadım, bütün kışı öyle geçirdim. Anca yıkanmak ve ocak için doğalgaz kullandım. Herkese 300-500 TL fatura gelirken ben 27 TL gibi birşey ödedim. Ne grip oldum ne de nezle. Bu sene de bu kararlılığımı sürdüreceğim. Üşümek yok, üşüyen bizden değildir.