Bu Sene Kış Zor Geçer

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Doğrudur, fi tarihinde Ocak ayında hem Eskişehir hem Erzurum yaptım, hava eksilerdeydi ama Bodrum kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.

Askerliği Foça'da yaptım, oranın soğuğu bir acayipti. (0-1C ve çılgın rüzgâr...) Elazığlı uzun dönem çavuşum "Ben neden üşüyorum ...?!" diye virgül atıp duruyordu, askerliği bitene kadar neden üşüdüğünü anlamadı. :)

Motosikleti
D400
Geçen sene inat ettim 10 dk bile kalorifer yakmadım, bütün kışı öyle geçirdim. Anca yıkanmak ve ocak için doğalgaz kullandım. Herkese 300-500 TL fatura gelirken ben 27 TL gibi birşey ödedim. Ne grip oldum ne de nezle. Bu sene de bu kararlılığımı sürdüreceğim. Üşümek yok, üşüyen bizden değildir.

abi ben yine direniyorum bir şekilde de dün itibari ile hanım dogalgazı açtı.

yapacak birşey yok, hakkınızı helal edin :pale:

Motosikleti
CBR 125 R 2014

icra işleri nasıl olur, nelerle karşılaşırsın, avukatlar ile nasıl uğraşılır ve mahkeme süreci nasıl olur takıldığın yer olursa yrdımcı olurum :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Hanım varsa zor oluyor o işler, benim evli olduğum dönemlerde ben de Eylül itibariyle kombi yakmaya başlardım.

Motosikleti
D400
icra işleri nasıl olur, nelerle karşılaşırsın, avukatlar ile nasıl uğraşılır ve mahkeme süreci nasıl olur takıldığın yer olursa yrdımcı olurum :queen:

icraya düşmeyiz ya olmadı motoru satarım :queen:

Ölmüş eşek kurttan korkmazmış hacı, kökle kombiyi battı balık yan gider.

%35 zam geldi ve home office genelde. geçen sene 450 geliyorsa bu sene 1000 gelir. kökleyemem :D

hanım yokken mont ile oturmayı planlıyorujm

Hanım varsa zor oluyor o işler, benim evli olduğum dönemlerde ben de Eylül itibariyle kombi yakmaya başlardım.

abi eylül daha betermiş. dün cok üşüyorum dedi de iyi bari salondaki 1 tanesini acalım hava kırılsın dedim. sonuc : "üşüyorum niye pintilik yapıyorsun" cümlesi ve evin yarısını açmak oldu.

Ben de evden çalışıyorum
Shot ile 50lik Jack Dan aldım. Doğalgazdan ucuza geliyor.

aga daha da ucuza gelsin diyorsan konyak iç, viski pağlığ

Son zamlardan sonra babamla konuştum kombi ve doğalgaz tesisatını kaldırıp eve tüp ve soba alacağız yakıt olarakta tezek kullanacağız üstünde çay demleyip portakal kabukları yakacağız.

F54

Bende dün gece kombinin marşı na bastım ay sonuda agdaş bana basacak :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de son bir haftadır kombiyi çalıştırdım. Evde çocuklar olmasa kalın giyinip biraz daha idare ederdim ama hasta olunca doktor masrafı daha çok olacak diye hesap yapınca kombiyi açtım biraz.

Sabah yine çocuklara ayağınıza çorap giyin, yaz bitti artık diye söylenirken buldum kendimi. Covid nedeniyle evden çalışıyoruz, zaten bütün gün bilgisayarlarım çalışınca elektrik faturası da yüksek gelmeye başlamıştı.

Hiç sevmiyorum kışı. Kış zengine güzel.

Faturayı ödeyemeyenleri adliyenin icra koridorlarında ısıtıyorlarmış. Hizmette sınır yokmuş öyle diyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Faturayı ödeyemeyenleri adliyenin icra koridorlarında ısıtıyorlarmış. Hizmette sınır yokmuş öyle diyorlar.

Hizmet o kadar sınırsız o kadar sınırsız ki yeri geliyor adliyenin doğalgazını kesiyoruz. :)

Bizde böyle bir delikanlıyız.

Geçen sene inat ettim 10 dk bile kalorifer yakmadım, bütün kışı öyle geçirdim. Anca yıkanmak ve ocak için doğalgaz kullandım. Herkese 300-500 TL fatura gelirken ben 27 TL gibi birşey ödedim. Ne grip oldum ne de nezle. Bu sene de bu kararlılığımı sürdüreceğim. Üşümek yok, üşüyen bizden değildir.

Bekar olduğunu tahmin ediyorum. Böyle birşey teklif etsem eşim beni dakikasında kapıya koyar.

Motosikleti
Yok

Ayni durumdayiz, en yuksek odedigim faturalar Ocak aylari, 2019/Ocak 50TL, 2020/Ocak 47TL

Motosikleti
D400
ev dogalgazlı diye 400 tl fazla fiyat biçiyorlar, 500 de dogalgaz desek sadece dogalgaz için 900 tl veriyorum ayda.

psikolojim bozuldu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar