Bu şekilde bi ceza olabilir mi?

S.a motosiklet.net üyeleri .Bundan 2 -3 ay oncesinde bi abinin motoruyla bi yere kadar gittim. Motorun üzerinde dururken (seyir halinde değil) yanıma normal polis ekibi gelip ehliyet sordu.Yok dedim gezme falan dedi ve gitti .Plakaya falan da inip bakmadı .
Şimdi motorun sahibi benim o gece (1.100 tl ceza yediğimi soyluyor.Saka mı yapıyor boyle bişi olabilr mi .Ehliyetsizlikten cezada motor parka çeklmiyor mu. Hepsini geçtim ekip bile çağırmadı ki_???
Şimdiden teşekkürler!!!!

Hemşerim dikkat et kumpasa gelme. Seni kafalayıp indiragandi yapıcak gibi geldi bana.

ya umrumda olmaz ödemem oyle bişey olsa bile ama ne bileyim bu gece biraz zor uyurum gene de oyle ise :)

bnm bildiğim ehliyetsiz ise motor çekilir yani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:58 PM ----------

bence sen bu arkadaşınla olan durumunu tekrar gözden geçir:queen:

diyosun :)

bildiğim kadarıyla plakaya yani motorun sahibine 650tl.kesilir motosiklet parka çekilir ve sana ehlietsizlikten 700tl.cıvarında senin ismine cezaa kesilir ve savcılaa sevk edilirsin.
bence senin arkadaş senle dalga geçiyo yada art niyet var bu işte..
benim bildiğim bukadar umarım daha fazla ve net bilgisi olan biri daha iyi açıklama yapar.

iyi keklemişler seni diyeyim.

ya ne bileyim koskoca adam dedim sakalı var bilmem neyi var inandım ben de :cherry:
diyo bi de eve geldi . Temiz kağıdı çıkaramıyorum senin yüzünden falan .Ama heralde saka gerçekte olsa bayağı kızardı heralde.

Yani siz şimdi diyosunuz ki boyle bi ceza olmaz ..

ya ne bileyim koskoca adam dedim sakalı var bilmem neyi var inandım ben de :cherry:
diyo bi de eve geldi . Temiz kağıdı çıkaramıyorum senin yüzünden falan .Ama heralde saka gerçekte olsa bayağı kızardı heralde.

Yani siz şimdi diyosunuz ki boyle bi ceza olmaz ..

Emin olmak için al ruhsatı vergi dairesine git öğren.

ceza sorgulaması yapılamıyomu

yapsak ne olur oyle bişey varsa bile hiç sanmıyorum onu yapanın ben olduğumu.
Adamın yeğeni de ehliyetsiz ve full geziyor . Belki o yedi ses etmiyo .Para zaten vermem onlar yolladılar zorla, ben yoksa şehir merkezinde ödüm kopar çıkmam.

şimdi ben rahat bir uyku çekeyim mi ? :queen::queen:

makbuzu göriim ölim kardeş
int dende ceza sorgusu yapılıyor
ama benim bildiğim 600 lira '07 fiyatı :) cezası var aracın sahibine ceza kesildiğini ilkdefa duydum öle bişi yok arkadaşımın başına geldi yaklaşık otopark parası fln 800 lira kaçdı kurtuldu cebine:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Hemşerim dikkat et kumpasa gelme. Seni kafalayıp indiragandi yapıcak gibi geldi bana.
Slm dostum Malıyeye gıt xxx plakalı aracın borcunu ogren
Cevap vermezlerse dilekçe yardımıyla yenılen cezanın fotokopısını alabılırsın:cat:

cevaplarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim tabi ki de peşine düşüp ödemek gibi bi niyetim yok da rahat olabilmek için sordum. Benm ismime yazılmış ya da çizilmiş hiçbir belge yok banane ki ! belki başkası yedi. Bnm de düşündüğüm gibi büyük ihtimalle düzmece bi ceza :) herkese iyi geceler.

arkadaşın seni harbiden keklemeye çalışıyor gibi.yada motorunu değiştirecek parası yok senden borç istiyor üstü kapalı.:p
polis farz edelim seni yakaladı ruhsatı alıp ruhsat sahibine 245 tl idi şimdi net bilmiyorum.artı motoru parka çekecek bağlayacak.senin nüfus kağıdını alıp sana da 745 tl idi tabi bu ceza sulh cezadan geliyor .yani arkadaşına ceza gitse bile o kadar değil.esas ceza ehliyetsiz kullanana. iyi düşün keklenme.:cat:

arkadaşın seni harbiden keklemeye çalışıyor gibi.yada motorunu değiştirecek parası yok senden borç istiyor üstü kapalı.:p
polis farz edelim seni yakaladı ruhsatı alıp ruhsat sahibine 245 tl idi şimdi net bilmiyorum.artı motoru parka çekecek bağlayacak.senin nüfus kağıdını alıp sana da 745 tl idi tabi bu ceza sulh cezadan geliyor .yani arkadaşına ceza gitse bile o kadar değil.esas ceza ehliyetsiz kullanana. iyi düşün keklenme.:cat:

eyw.
Az kaldı kurtulacam bu eziyetten .Yeminle söylüyorum şehir merkezinde 2 defa motora bindim ne dalga dümenler çıktı beee tövbe ama. 22 ağustosta girecem sınava kafam da rahat olacak bundan sonra

senin kimliğini almadan nereye ne yazıyor..
palakaya yazabileceği cezalar va varda o kadar tutmaz. aynısından 10 tane de yazamayacağına göre. arkadaşın sana şaka yapmış anlaşılan.

yahu yanarım yanarım polis de normal gri connect li asayiş polisi .Hiç bir yerinde trafik yazmıyor .O polis gidicek de trafik polisine ben boyle boyle bi genç gordum ehlietsizdi .Plakası buydu diyecek ceza gelcek .

Hepinize teşekkür ederim . rahat uyurum bari :) kabus gibi ya 1.100 tl odemecek olsam da deli para:)

Trafik polisleri bile çoğuyla uğraşmıyo kaldı ki asayiş uğraşsın. Boşver gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar