bu arada atlanılan nokta ehliyetsiz trafiğe çıkman (ve muhtemelen kaskında yoktu). dua et olay şaka, ya hakkaten polis uğraşsada ceza kesseydi
makbuzu göriim ölim kardeş
int dende ceza sorgusu yapılıyor
ama benim bildiğim 600 lira '07 fiyatıcezası var aracın sahibine ceza kesildiğini ilkdefa duydum öle bişi yok arkadaşımın başına geldi yaklaşık otopark parası fln 800 lira kaçdı kurtuldu cebine
![]()
a2 olmayan varsa 600 küsür ehliyetsiz motosiklet kullanana kesiliyor motosiklet çekiliyor ve motor sahibinede 320 liramı ne ceza kesiliyor :cat: bilakis dükkandaki scooter benim üzerime olduğundan ve çalışan eleman yakalandığından çok iyi biliyorum :cat:
bu arada atlanılan nokta ehliyetsiz trafiğe çıkman (ve muhtemelen kaskında yoktu). dua et olay şaka, ya hakkaten polis uğraşsada ceza kesseydi
edirnede bişey olmaz 4. senem bitti daha bir tane düz polis bişey demedi ışıklarda yanında duruyorum bişey demiyor 2 kere çevirmeye denk geldim birinde kaçtım 2.sinde sola sinyal verip döndüm kısmetse 1.5 ay içinde ehliyetim cebimde
Valla Edirne de ki motorcularda kask göremediğim gibi, çoğundada ehliyet yok ( zamanında bende de yoktu, kaskta yoktu ama internet denen cihaz, bilinçlenme de yoktu mz 301 i en kral makina sanırdık ). Her gidişimde gördüğümü uyarıyorum ama maalesef bu böyle, hatta eskiden görmediğim ss motorlarda bile çoğalmış ama onlar bile kask takmıyor. Edirne trafiğinin yavaşlığına mı güveniyorlar ne...
edirnede bişey olmaz 4. senem bitti daha bir tane düz polis bişey demedi ışıklarda yanında duruyorum bişey demiyor 2 kere çevirmeye denk geldim birinde kaçtım 2.sinde sola sinyal verip döndüm kısmetse 1.5 ay içinde ehliyetim cebimde
bende ole diodum ama geçen zübeyde hanım ın orda 62 yi yazdılar muayeneden
caner öle bişey o lamaz
bu arada bende edirne merkez denim
Hafta sonu tayyip geldi ya ondan sıkı tutmuşlardır... Yoksa Edirne de motor var ama motor kültürü maalesef yok...
bence sen bu arkadaşınla olan durumunu tekrar gözden geçir:queen: