Arkadaşlar bi akraba motorla ilgilenicek sağolsun. O da sizin dediğiniz fiyat aralığını verdi. Beraber toplayacağız inşallah. Annem de laf etmezse lastikleri değiştirip yola koyulcam. Fakat zor gözüküyo. Yine de kazalı satmak yok fiyatına satmaktan iyidir. Bugün anesten aradılar 1500 tl takas bedeli biçmişler. Satış bölümü böyle bi teklif yapmış. Saçma bi teklif oldu benim için. Yeni alsam hayatta 125r almam. 600rr zaten alamam. 250r kaldı bi tek(ss olarak). Onu da aklı olan 125cc den sonra kawasaki alsın. Yani demek istediğim cbr125r ile cbr250r arasında çok az bi fark var. Kawa en azından çift silindir

.
Bu viraj başakşehirde bu arada.
Herkesin de dediği gibi üstünden zaman geçince oturuyor taşlar. Mal için üzülmeye hiç gerek yok. Cana bir şey olmasın.
Kazasız sürüşler dilerim herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:52 ----------
Bu arada motorun beyni yerinde diye düşünüyorum. Tüm fonksiyonlar çalışıyo çünkü. Listeye de yazmamışlar zaten. Sadece "km çerçeve" diye bir şey eklemişler listeye onu gördüm.
Grenajlar presle düzeltiliyomuş galiba. Düzeltilmese de ya naked kullanırım (kullanabilirsem tabi

) yada çıkma alıp komple beyaza boyamak var aklımda. Çünkü masrafın büyüğünü -park halinde kaldırıma düşse bile çatır çutur kırılan- büyük grenajlar oluşturuyo. Ne var sanki bu kadar pahalı olacak. 3 kuruşluk plastik