Bu sarkinin türkcesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaslar..
Cok sacma biliyorum ama bu sarkinin türkcesi neydi yaaaaaa..
Kim söylüyor yada sarkinin ismini..
Birtürlü cikaramiyorum...:pr::pr::pr: Sözlerini bile cikaramiyorum..

Bu sarki yugoslavca ve ben bir yugoslav arkadasla iddaya girdim bizden caldiniz diye. Herneyse kim kimden caldi bilemiycem ama sarkiyi tanidigim halde cikartamiyorum birtürlü.. azmi dinlemedim bunun türkcesini..
Allah belami versin yaslaniyorum galiba..:pr:
Ve bu arkadas bana inanmiyor bunun türkcesi olduguna...

Yugoslavcasi bu..
http://www.youtube.com/watch?v=AJ3T7RZQiew

Bana türkcesini bulun lütfen...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ritim olarak çağrıştırdığı parça, Yurtseven Kardeşler - Hop De Bakim

acaba Yurtseven abilermi yürüttü şarkıyı...yoksa Sinan Abimi...:)

söz müzik kime ait araştırıyorum şimdi...merak işte...

acaba Yurtseven abilermi yürüttü şarkıyı...yoksa Sinan Abimi...:)

söz müzik kime ait araştırıyorum şimdi...merak işte...

Eeeeeeeee
kimler araklamis???Bizmi onlarmi?
Bende merak ettim simdi :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Balkanlardan ve ortadoğudan bize uygun ezgileri araklayıp (yada izin alarak) albüm yaparlar, ondan sonrada ağlarlar korsan böyle giderse albüm çıkmaz diye.

Asıl albümler böyle giderse korsan çıkmayacak :mrgreen:

bulamadım iremzi paşam...söz besteyi bi türlü bulamıyorum...ama illaki bi müzik markete girip bakacam...Benim kanaatim Balkanlarda bu hususta yerel melodiler çok fazla...yani Anonoim bişey...bakalım ne çıkacak...birde esinlenme diyorlar ona ayar oluyor...lan çalmışın ne esinlenmesi...ama o müziğin üzerine daha güzel sözler yazabiliyorsun ne güzel...hoppidi şappuru şuppuru ye beni dersen 15-16 yaşında çocukların gözdesi olursun...

image2i.jpg

oo sağol usta hiç düşünemedim valla videodan bakmak...ama Mustafa Şİmşek e baktım tanınan biri değil...sonuca siz karar verin artık...çalma çırpma gibi...ama kim kimi düdüklemiş belli dğeil...

oo sağol usta hiç düşünemedim valla videodan bakmak...ama Mustafa Şİmşek e baktım tanınan biri değil...sonuca siz karar verin artık...çalma çırpma gibi...ama kim kimi düdüklemiş belli dğeil...

Rica ederim :) Evet kesinlikle bilinen biri değil belki ritimden çalmıştır hani öbür videoda sözler başkadır yada onlar Yurtsevenlerden çalmışta olabilir ilk çıkış tarihlerinden anlaşılır anca :)

aslında şarkı sözlerinede bakarsak kalite ortada...çüş de bakim...oh de bakim...deh de bakim...:queen:

Bizimkiler almışsa şarkı evrim geçirip şahane olmuş.Yok onlar almışsa şarkının içine etmişler.:mrgreen:

Balkanlardan ve ortadoğudan bize uygun ezgileri araklayıp (yada izin alarak) albüm yaparlar, ondan sonrada ağlarlar korsan böyle giderse albüm çıkmaz diye.

Helal olsun sana be .............:cat:
Alnindan opuldun..........::140::

Bizimkiler almışsa şarkı evrim geçirip şahane olmuş.Yok onlar almışsa şarkının içine etmişler.:mrgreen:

Wallahi neden yalan söyliyeyim bana Yugoslavcasi daha güzel geldi. Anlamadigim halde.. o ne öyle hop de bakim, falin bakim...

Metehan hadi ama artik birseyler bul. Kim araklamis..
Böyle seyler beni irgalamaz ama beni de stresse soktun yani. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 ----------

Güldürdün beni. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar