kameralar her zaman kayıtta olabilse ya

hani böyler bir hadise olacağını biliyordunuz

isabet ve tesadüf olmuş

geçmiş olsun , her 2 tarafında hızlı olması riski ve kaza olasılıklarını arttırırdı , aşırı hız felakettir .
bir tane otobüs var mahallemizin öyle bir yerine çekiyorki çift şeritli yolun bir şeridini neredeyse kapatıyor ve tamda 90 derecelik kör noktalı viraj kısmının tam ağzına çekiyor , şimdi düşünüyorum bu adam şöförmü arkadaş ?
hem arabayla hem motosikletle onun yüzünden kaç sefer risk yaşadım ben sağa 90 derecelik virajı dönerken rampa olan yoldan aşağıdanda araba çıkıyor lakin kendi şeridini otobüs kapladığı için benim şeridimden virajın tam ağzına geliyor sende karşı taraftan geliyorsun ve motorla bile kaçacak yer yok !!!!!
bir gün bütün lastiklerini indiricem , fabrika servisi , sonra allahın ayısı düşünecek ulem patlasa bu lastiklerin birtanesi inerdi

hepsi inmiş demekki bunda bir bit yeniği var diye , ya işi uyanacak birdaha oraya otobüsü bırakmayacak yada uyanamayacak ertesi gün yine indiricem lastiklerini , servise geç kalacak yandı gülüm keten helva
ama ben daha insancıl bir şey yapmak istiyorum , ön sileceklerinin arasına 1 mt ye 1 metre pankart yazacam malmısın diye !