Reyiz bu teknik konularda hep senin yorumlarını görüyorum, maşallah baya tecrübe biriktirmişsin. Tebrik ediyorum.Hava filtresine çıkan motor yağı orada birikiyor, karter havalandırmanın hortumu genelde bu tarz skuterlerde hava filtresine bağlı olur ve atan yağı burada biriktirir. Fazla yağ koyulduğunda veya aşırı sert kullanımlarda böyle bir durum görülmesi normaldir.
Dümdüz 1 litreyi dolduruyorlar, halbuki motoruna göre bir ml si vardır çoğunda 700ml civarı konulur. Kitapçıkta yazar tam rakamı.Bende rodaj öncesi çok doluyordu. Yağı fabrikada fazla doldurmuşlar herhalde. Onun haricinde sadece yüksek ısıda uzun süre kullanınca buraya yağ doluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klipsi var bu arada söküp içini dökebilirsiniz.
12-13 Yaşlarımda ( 7-8 sene öncesi) belki daha küçükken başlayan serüven şimdi buralara geldi, o zamanlarda bisikletle başlarken öyle böyle derken ilerledi.Reyiz bu teknik konularda hep senin yorumlarını görüyorum, maşallah baya tecrübe biriktirmişsin. Tebrik ediyorum.
Dümdüz 1 litreyi dolduruyorlar, halbuki motoruna göre bir ml si vardır çoğunda 700ml civarı konulur. Kitapçıkta yazar tam rakamı.