bu parayı hak ediyor mu (motosiklet bot)

merhaba arkadaşlar.

tcx x roadster bot almayı düşünüyorum ancak fiyat performans muhabbeti oldu şimdi bende :)

sonuçta çalışan insanız, milyarder değiliz ve aksesuarlarımıza daha doğrusu kendimize ara ara yatırım yapan bi konumdayız.

siz ne düşünüyorsunuz , merak ettim.

ürün bu, tcx x http://www.motosikletaksesuarlari.com/Daytona-Motorcu-Botu-Evo-Sport-Gtx-Ayakkabi_11376.html

bileksiz bir bot. yani korumanın yarısından feragat ediyorsunuz.
çizme olanı öneririm kesinlikle.

YDS diablonun bileksiz ve bilekli versiyonları var. Bilekli olandan kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye de ederim

bende TCX var bu modelin bileklisi. tip olarak aynısı S-Sportour sanırım modeli. Aslına bakarsanız memnunum fakat bu tarz koruma konularında memnunum demek sadece "ürün rahat" demektir. Korumasından memnun olmamız için bir kaza atlatmamız gerekiyor sanırım. Bence TCX kendini kanıtlamış bir marka. Bu tarz ürünlerde fiyat ve güvenlik dogru orantılı diye düşünüyorum :)

aylık gelirinin %5inden fazlaysa bu para etmez. %5inden az ise sudan ucuz, al :cat:

kafam rahat olsun ayağımı da sağlama alıyım diyosan "alternatif" olarak Yds Diablo gtx 11 tavsiye ederim...

aynı botu kullanıyorum... yazlık kullanım için almıştım ve güvenlikten de ödün vermek istemiyordum... denediğim alpinestars ve dainese modellerine göre çok çok rahat... uzun süre yoğun yağış altında kullanımda her bot gibi su geçiriyor maalesef... ancak uzun süreden kastım 1 saat civarı... onun dışında malzeme kalitesi çok iyi, kullanımına herhangi bir engeli de olmuyor... fakat arkadaşların dediği gibi bir kaza geçirmediğim için de ayağımı şöyle korudu böyle korudu diyemem... ancak tcx kalitesine güveniyorum... kaval kemiğini sarmadığı için tüm kısa botlar uzun botlardan koruma olarak daha zayıftır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar