Bu nedir yaaaa..!

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
feyizoğlu fiyatları gayet makul ve fiyat kalite oranı iyi dengelenmiş mallar satar. koruma ekipmanlarına vermediğin parayı kat kat fazlasıyla hastanelere yatırırsın. üstüne çekeceğin acılar, oluşabilecek kalıcı sakatlıklar, iş gücü kaybı ve allah göstermesin en kötüsü hayatını tamamen kaybetmenle sonuçlanabilir. gerekirse motor için ayırdığın paradan kesip kıyafetlerevericeksin. illaki herşeyin en pahalısınıda alıcaksın diye bi durum yok. be bütün kıyafetlerime 900 ytl harcadım ve en asgari ne varsa aldım. kask,mont,eldiven,dizlik,bot,pantolon,sırtlık aldım. olacağı varsa bunlarda bi işe yaramaz ama bile bilede lades denmez. tedbiri almak zorundayız.

ama şuda bi gerçektirki bu tür ekipmanlar çok fazla kar marjıyla satılıyo. çok hareketli bi piyasası olmadığı için ve genelde hobi keyif ne dersen de, özel bi tercih olduğu için bence. canını koruyo, bastır parayı korkma. tamam basalımda bu malın bi maliyeti war, altın kaplamamı marushin kask. darbeyi emen çok özel bi plastik diyelim hammaddesi. kilosu 50 milyonu geçmez kesinlikle o plastiğin. baskısıydı, destekleriydi, montajıydı, toplam maliyeti 50-60 ytl olur en süperinin. haksızsam haksızsın deyin. canını koruyo, bas parayı. ama el insaf. yüzde yüz kar etseler razıyım. yüzde beşyüzde fırsatçılıktır. bitti.

Haksızsın. Marushin'in kendi kaliteli markasını oluşturmak, insanlara güven vermek için harcadığı milyonları bir kenara bırak, 500 Euro'luk kaskın üretim+dağıtım maliyeti en az 250 Euro'dur. Kask dökecek makinelerle plastik bardak döken makineler arasında dağlar kadar fark var. Tam da bu sebeple Safebet'ler sinek çarpınca kırılıyor, Marushin'ler balyoza dayanıyor.

ya arkadaşlar evdekileri motor almaya ikna ettik tam rahatlamaya başladım derken, güvenlik ekipmanlarına bakayım dedim, girdim feyizoğlunun sitesine bi baktım ki ne göreyim, en düüşük kask fiyatları 150 ytl civarından başlıyo, ceket desen aynı, eldiven desen bi tane beğendim, baktım fiyatına 75ytl... cidden tam soygun... bunun dizliği vs. ekipmanları var, bu ne pahalılıktır anlamadım, sizden ricam bildiğiniz istanbul avrupa yakasında daha uygun fiyata motosiklet güvenlik ekipmanı satan bi yer var mı? varsa benimle paylaşabilirmisiniz???:pale:

Salı pazarını dene, belki bulursun :p

Nickn gibi espri yapıyosun herhalde.Feyizoğlundan alacağın biçok ürün kalitelidir.Ben 2 kask,2 eldiven,1 branda,2adet revit mont,vs.vs aldım.Kaldıki str bo..bi motor kullanıyorum.Ama güvenlik tam.Sen hyo 250r alacaksın öle yazmışın profilde,20ytl ye kask,10ytl ye eldiven 50 ytl ye mont mu alıcan,binecen.Ben o motoru alabilecek olsam en kral ekipmanları tercih ederdim.Hem güvenlik önde gelir.Feyizoğlu deyip geçme.Yanlışı dışarda değil,kendi fikirlerinde ara.Kazasız,belasız günler dilerim.

Fiyatlar doğru uçmuş durumda ama almak zorunda kalıyorsun. En azından kış aylarında da kullanacağın için rüzgar geçirmeyen kaliteli sayılacak bir mont almak mecburi, bu da nereden baksan en az 150 ytl oluyor; iş'e yarayacak bir kaskta en az 120 ytl...Bir de olmazsa olmaz bir parça var o da omurga koruyucu bellik (mutlaka alınmalı) 60 ytl....Kısaca 350 ytl gibi koruyucu aksesuara para ayırman zorunlu görünüyor. Yurtdışı temasların varsa; özellikle Hollanda ve İsrail oralarda fiyatlar çok daha hesaplı....

Bu arada koruma alacaksanız ve acil değilse fuar zamanını tercih edin, çok daha ucuza alırsınız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Riskli bir hobi ve ona göre güvenli ekipmanlar lazım. 30 YTL'ye de kask var ama içine kafanı koymadan önce 30 defa düşünmek lazım.

Zaten böyle düşündüre düşündüre bitaraflarını kaldırıyoruz... Şuraya yazsak gidin normal bişeyler alın.... Herkes ucuzundan almaya başlasa bak fiyatlar nasıl düşüyor... :cat::cat::cat:

dostum bunlar nedense sadece türkiyede çok pahalı. amerikada deri ceketler burdaki en kötü ceketten daha ucuz. türkiyede böledir. ama bana sorarsan temiz az kullanılmış bi takım al derim. iyice prof olunca yenisini alırsın. bizim bi arkadaş internetten ceket ve kask aldı sıfır gibi nerdeyse

Zaten böyle düşündüre düşündüre bitaraflarını kaldırıyoruz... Şuraya yazsak gidin normal bişeyler alın.... Herkes ucuzundan almaya başlasa bak fiyatlar nasıl düşüyor... :cat::cat::cat:

Bak o zaman nasıl "kaskı yere düşürdüm parçalandı" mesajları da artıyor :)

Bu arada koruma alacaksanız ve acil değilse fuar zamanını tercih edin, çok daha ucuza alırsınız.

acaba fuar ne zaman ve nerede oluyo?

arkadaşlar duyarlılığınız için teşekkür ederim, hepinizin yorumlarını tek tek okudum. evet hepinizde haklısınız, ne kadar saçma bi düşümcem olduğunun farkına geç de olsa vardım, sizlerden bir yardım daha istiyorum...

ben güvenlik ekipmanlarına 500ytl gibi bir bütçe ayırdım, sizlerden ricam yani açıkçası ekipmanların hangisinin kaliteli olup olmadığını bilmiyorum(fiyata kıyaslayarak zaten kalite tercihi yapmam) acaba bu ayırdığım bütçeye uygun olarak bot ve pantolon hariç sizlerin tercih edebileceği ürünler var mı?

herşey için teşekkür ederim

ya arkadaşlar evdekileri motor almaya ikna ettik tam rahatlamaya başladım derken, güvenlik ekipmanlarına bakayım dedim, girdim feyizoğlunun sitesine bi baktım ki ne göreyim, en düüşük kask fiyatları 150 ytl civarından başlıyo, ceket desen aynı, eldiven desen bi tane beğendim, baktım fiyatına 75ytl... cidden tam soygun... bunun dizliği vs. ekipmanları var, bu ne pahalılıktır anlamadım, sizden ricam bildiğiniz istanbul avrupa yakasında daha uygun fiyata motosiklet güvenlik ekipmanı satan bi yer var mı? varsa benimle paylaşabilirmisiniz???:pale:

en uygun fyatları bulmuşsun zaten hiç boşuna cızırdama :cat::cat:

Haksızsın. Marushin'in kendi kaliteli markasını oluşturmak, insanlara güven vermek için harcadığı milyonları bir kenara bırak, 500 Euro'luk kaskın üretim+dağıtım maliyeti en az 250 Euro'dur. Kask dökecek makinelerle plastik bardak döken makineler arasında dağlar kadar fark var. Tam da bu sebeple Safebet'ler sinek çarpınca kırılıyor, Marushin'ler balyoza dayanıyor.

plastik dökülmez, basılır. dağıtımı uçakla yapsan bile kilosu 5.5 amerikan dolarına dünyanın istediğin yerine gönderiyosun, deniz yolunda kilosu 1 dolara, kara yoluyla 50 cente kadar düşüyo. yani dağıtım dewede kulak. safebet sinek çarpınca kırılmaz tabide, kaliteli kaskı kafana takınca anlarsın zaten kalitesini, ama fiyatlarda çok be kardeşim, ne dersen de. motosiklet lastikleride araba lastiğinden pahalıdır hep. rekabet yok, elin mahkum alacan, pazar küçük, fiyatlar zirwede. pahalı işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar