BU NEDİR? FOTOGRAFLI

Gaz verdiğinde çıkaracağın ses bu videodaki gibi olacak maalesef. Küfür, daya vb şeyler yemek istemiyorsan tek silindirli motora yapma böyle bir şey. Rölanti sesi dışında hiçbir numarası yok. Mahalle aralarında bu kötü sesle sürmesen daha iyi.

Bu da Akrapovic'li hali. Şahtı, şahbaz olmuş. Bu tarz sesleri beğeniyorsan yap ama harcanan paraya değmemiş gibi duruyor.

İstersen git 10 bine en kralını al, tek silindir motordan güzel ses alamazsın, fark edilirsin belki, ama insanlar dur farkettim yol vereyim diye değil küfür etmek için sana dikkat kesilir. Benim evo yu bile ben sabahları apartmanın önüne yola çıkarıp öyle çalıştırıyorum. Dikkat çekmekle etrafı rahatsız etmek arasında çok ince bir çizgi var.

Arkadaşlar editliyim yaptım bu arada ve sonuç bana göre mükemmel oldu tam tok bir ses ve kesinlikle aşırısı yok zaten 1 lira bile değil 50 kuruş büyüklüğünde yaptım video atacağım en yakın zamanda ben çok beğendim. Pulsar şimdi pulsar oldu :)

Şimdi o motorun sesi, motor kulağı olana göre gürültü.

Motor kulağı olmayana göre de gürültü.

Kısacası amatör eğlendirir. Geçmiş olsun zebil oldu 1000 liralık eksoz.

Allah aşkına on yargılı olmayın her patirtidan hoşlanan gösteriş meraklısı biri değilim gerçekten hoş oldu çünkü 5 mt ötedeki duymuyor bile abartmadim sadece bi ağırlık kattı çok hafif. Hayır neden gitsin egzoz çok olsa ufacık bişey kaynattiririm bu kadar basit :) Çok on yargilisiniz çokkk

Elli kuruş büyüklüğü nedir hocam? Elli kuruşluk mu deldiniz egzozu :D Yoksa elli kuruş çapında mı deldiniz, eğer öyleyse biraz fazla büyük delmişsiniz gibime geldi. Ben de delik yarık vesaire taraftarı değilim, lakin mutluysanız güle güle kullanın. Siz dahil kimsenin rahatsız olmaması ümidiyle.

Allah aşkına on yargılı olmayın her patirtidan hoşlanan gösteriş meraklısı biri değilim gerçekten hoş oldu çünkü 5 mt ötedeki duymuyor bile abartmadim sadece bi ağırlık kattı çok hafif. Hayır neden gitsin egzoz çok olsa ufacık bişey kaynattiririm bu kadar basit :) Çok on yargilisiniz çokkk

Neyin ön yargısı. Yıllardır bir sürü motor kesip biçtik hurdaya çıkardık eksozun her tarafını kesip biçtik her türlü varyasyonuyla eksozlu eksozsuz motor kullandık. O ses senden başka kimseye hoş gelmeyecek. Tecrübeli insanlar için patırtı kütürü. Motorla alakası olmayan için kafa ütüleyen ses.

Tecrübesiz binici için akrapoviçin aynısı.

Bu gün pulsar satın alıcak olsam eksozuna elektrot değmiş olandan uzak durarım.

Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama egzoz kesip biçmek istemeyen arkadaşlar için; egzozu söküp susturucu kısmındaki elyaf/pamuk/tuvalet kağıdı veya üretici ne uygun gördüyse ses emici katmanın bir kısmını çıkarıp benzer bir sonuç elde edilebilir diye biliyorum. Yanlış mıyım? Bilen arkadaşlar bir el atıverirlerse makbule geçer.

sağdaki dikdörtgen kutucuk katalizör değil exhaustec, egzoz valfinde bir vakum oluşturmaya yardımcı olur, böylece emme stroku sırasında silindire daha fazla hava-yakıt karışımı girmesine izin verir. bu etki motorun tork çıkışını artırır, bu da motosikletin düşük devirlerde bile zahmetsizce hızlanmasını sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar