Sizin motorların sesi iftar topu gibi çıkıyor tabi bizde kıskana kıskana takip ediyoruz özenelim biraz bırakın da

)) Şaka bir yana gözümü kararttım yardım ve öneri için çok çok teşekkür ediyorum olmazsa kullanmam en azından içimde kalmasın

) Yanlış yeri delmeyim yeter

)
Sevgili kardeşim, muhtemeldirki yaşının vermiş olduğu bir heyecan ile böyle bir şey istiyorsun, buna saygı duyuyorum, buradaki insanlar da tecrübeleri doğrultusunda yorum yapıyor hali ile.
Tek silindirli bir motosikletten ses konusunda zevk alamazsın, zevk alacağını sanırsın, fakat o gerçekten zevk ve keyif değildir, saçma bir şekilde duygularını bastırmanın bir yoludur, ama dışarıdan bakıldığında bu yaptığın ya da yapacağın şey iğrenç bir şey olarak değerlendirilecek. Sen simdi bunu fark etmeyeceksindir elbet, bu durum da yaşından dolayı (Tahmin ediyorum ki; 18-25 yaş aralığındasın, eğer ki değilsen söylediklerimi havaya söylemiş sayabilirsin.)
Hayat o kadar zor ki,istediğin motosiklete sahip olmak için uzun seneler çalışmak zorunda kalabilirsin, ama hedeflersen başarmaman için hiç bir sebep yok. O yüzden özeniyor olmana, seviyor olmana, istiyor olmana hiç itiraz etmiyorum.
Ama mantıklı bir insan olduğuna inanıyorsan o işlemi yapma bence.. İlerleyen zamanda hakkını vererek güzel bir motosiklete güzel bir egzoz yaptırıp o zaman keyfini ve tadını çıkartırsın.
Bunlar naçizane düşüncelerdir.