Bu ne rezilliktir kardeşim motosikletçilerin yüzkarası !!!

abi şaka maka 2. foto manyak çıkmışş benim fikrim kullanıcı bilgilerinden msn ve cep numaranı sil yoksa çok rahatsız eden çıkacaktır :queen:

ganga yohsam sen bilincaltında bişilermi...nası yane...:queen:

şuna bak nasıl da geriniyor artiz.
alamadılar havanı, indir indir bitmiyor kamyon şambriyeli gibi :p
sen yokken siteye de girmiyorum la. kitleyecek adam yokken sitenin tadı da olmuyor :queen:
bundan sonra tam gaz kitlemeye devam, icraatlarımız devam edecek ::pala::

elinden geleni ardına goma şekerim...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kaşınıyorum' Alıntı:
elinden geleni ardına goma şekerim...:p
bu 10 günlük boşlukta etilere fazla takıldın herhal, şekerimmiş.... ne ayaksın la sen? bir de erkekliğin yüz karası dedirtme kendine :p
tarabyada bizim uşaklar etilerde y....
anladın sen onu :queen:

bu 10 günlük boşlukta etilere fazla takıldın herhal, şekerimmiş.... ne ayaksın la sen? bir de erkekliğin yüz karası dedirtme kendine :p
tarabyada bizim uşaklar etilerde y....
anladın sen onu :queen:

Yaw tigerim adam çokdan yumuşadı sen neden bahsediyon göbek dansı yapmayı bile öğrendi fatih ürekle kapışsalar onu bilem geçer 10 numara oldu bizim fürek çeşmede sahne alacak diyorlar artık ne derece doğru bilemiyom

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw tigerim adam çokdan yumuşadı sen neden bahsediyon göbek dansı yapmayı bile öğrendi fatih ürekle kapışsalar onu bilem geçer 10 numara oldu bizim fürek çeşmede sahne alacak diyorlar artık ne derece doğru bilemiyom

Çeşmeye sokmazlar onu...... Burdaki füreklerin işini elinden alır.....:queen::queen::queen:

Bu arada Kunta-Kinte kayboldu?.....Havaalanında kafayı porterlara çarpmıştır....:queen::queen::queen:Sakar kunta-Kinte.....:queen::queen:

Çeşmeye sokmazlar onu...... Burdaki füreklerin işini elinden alır.....:queen::queen::queen:

Bu arada Kunta-Kinte kayboldu?.....Havaalanında kafayı porterlara çarpmıştır....:queen::queen::queen:Sakar kunta-Kinte.....:queen::queen:

hee kesin kafayı biryerler çarpmıştır adam wc'ye bile kaskla gidiyo aaa ben adam mı dedim ama kadın 'da diyemem ee ne diyecez şimdi biz buna :silent:

Lne fürek uğramıyosun topiğine yemiyo dimi madara oldun arka sayfalara düşsün diye bakıyosun ama yemezler :)

beni takip eden sizlersiniz olm...banane...halen çamurla sıvayamadınız beni...:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başka bişeyle sıvarız be.... Malzeme çok bizde.....

Başka bişeyle sıvarız be.... Malzeme çok bizde.....

Yw şüpheleniyom ben bu adamdan her gece istisnasız saat 12-01 arası offline oluyo yarın kalkcam filan ayak ... bu etilerde filan sahneye çıkıyo olmasın bizden gizli gerdan kırmayı filanda öğrendi olurmu olur :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Heeeee...Saat 12 de standart kesin uyuyom diyor..... Ne iş?....

Heeeee...Saat 12 de standart kesin uyuyom diyor..... Ne iş?....

Yaww o değilde kitlemenin nirvana noktası bu olsa gerek havalarda uçuyorum 3 konuda füreğe kitleye kitleye bi hal olduk arada çırağınada kitliyos

yalnız bizim bu füreğe kitlediğimizin 10/1 'ini başka bir üyeye kitlesek bizi 180.000 yıllığına siteden uçururlardı allahdan modlarda bıkmış adamdan karışmıyorlar :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide Fürek bu...Neden Fürek oldu sanıyon?....Kitleye kitleye baktı olacak gibi değil......

Aslında dünya starı olacaktı ama....Önünü kestiler.....:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sende kitle rahatla küçükden büyüğe hepimiz kitleyelim rahatlıyalım :queen::queen::queen: oda pek sever küçüklerini zaten... fürek anladın sen onu :mrgreen:

Vaaay sübvansiyecilik de var ha......:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar