Bu ne rezilliktir kardeşim motosikletçilerin yüzkarası !!!

ben sana malzeme vermesem sen bokumu kitlersin bana,hadi sen git veli efendi'ye biraz kostur,antreman yap.yarinki yarista 3. ayaga seni tek yazdim.kazanamazsan senide alp abinin yaninda,yanii tencere icine.sabah tavuk eti yerim aksam beygir eti :):):):bounce:

kankacım işyerinden fazla konsantre meyve suyu olamıyom yazılara....başarılarının deamını dilerim kankü...saygı ve sevgiler ....:rendeer:

3 yaş arap tayı güzeldi be...:p

sağda solda çaktırmadan kitliyosun gezi yazılarındaki kitlemeni son anda gördüm saat geç oldu uykum geldi yarın sana okkalı kitleyecem

sağda solda çaktırmadan kitliyosun gezi yazılarındaki kitlemeni son anda gördüm saat geç oldu uykum geldi yarın sana okkalı kitleyecem

ya kanka valla karizma yapcam diye Eskişehirde öğrenci kızlara uyucam hava atıcam diye yapmadığın maymunluk yok...o ne komik bir hal öyle...hani Cem Yılmazın filmi HOKKABAZ vardı ya...aynı ona benzemişin...top gibim olmuşun...yakışıyomu allasen...geçen sene tırtmışın yani...:p

Hibinyo bbaday...içinde gizli nonoşluk var bence...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/20988-mt-eskisehir-mt-kutahya-3-eylul-bulusmasi.html

ula resmen ilk fotonun linkine girip silmişin...neyden utanıyon ki...

Son düzenleme:
ya kanka valla karizma yapcam diye Eskişehirde öğrenci kızlara uyucam hava atıcam diye yapmadığın maymunluk yok...o ne komik bir hal öyle...hani Cem Yılmazın filmi HOKKABAZ vardı ya...aynı ona benzemişin...top gibim olmuşun...yakışıyomu allasen...geçen sene tırtmışın yani...:p

Hibinyo bbaday...içinde gizli nonoşluk var bence...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/20988-mt-eskisehir-mt-kutahya-3-eylul-bulusmasi.html

ula resmen ilk fotonun linkine girip silmişin...neyden utanıyon ki...

Hastamısın neyin linkini sildirtmişim bütün fotolar orada duruyor yazdımda geçen sene ağır takılıyordum diye konuya verilen cevaba bakmadan balıklama dalıyon senin bu saznalık ambiyansıda hep aynı ilerleme yok kıskanma evladım kıskanmaaa :queen::queen::queen:

Hastamısın neyin linkini sildirtmişim bütün fotolar orada duruyor yazdımda geçen sene ağır takılıyordum diye konuya verilen cevaba bakmadan balıklama dalıyon senin bu saznalık ambiyansıda hep aynı ilerleme yok kıskanma evladım kıskanmaaa :queen::queen::queen:

neyini kıskanayım toparlak hibinyo...olm sen eşşek kadaradam oldun...daha ürenci peşinde koşma artık...sırf onlara hava atmak için dimi bütün şebeklikler...genc dimağları zehirleme bisepslerle...:p

parann yokk...pulunn yokk...bunlar yoksa diri vicidın bir anlamıı yoookk...:queen:

karizmaya gelmiyolar bunlar şekerim...mangıra geliyolar ...yedircenki itibarın artsın...

hayır o 1.foto nerde peki...hani üzerinde beyaz elbisen vardı...en baştaydın...hibinyo 77/2 yalan söylermi lan...pis dede...ne kadar 77/2 varsa hepsini.....:p:bounce:

neyini kıskanayım toparlak hibinyo...olm sen eşşek kadaradam oldun...daha ürenci peşinde koşma artık...sırf onlara hava atmak için dimi bütün şebeklikler...genc dimağları zehirleme bisepslerle...:p

parann yokk...pulunn yokk...bunlar yoksa diri vicidın bir anlamıı yoookk...:queen:

karizmaya gelmiyolar bunlar şekerim...mangıra geliyolar ...yedircenki itibarın artsın...

hayır o 1.foto nerde peki...hani üzerinde beyaz elbisen vardı...en baştaydın...hibinyo 77/2 yalan söylermi lan...pis dede...ne kadar 77/2 varsa hepsini.....:p:bounce:

la harbi mallaştın sen ne 1. fotosu hem silme yetkisi viper1 'de ben nasıl sileceğim iyice cozuttun sen kitlicem diye

mete handros gelde eskişehire gör parada mı puldamı yoksa diri vücuttamı buradan yazmayım sitedeki aplalar tefe koyar beni hem sen biliyon daha ne konuşuyon yengelerini

ayrıca ne kadar istanbullu devrem varsa hepsinle irtibata geçecek çökecekler üstüne sen 77/2 'lere b.k atarsın ha! yakaladıkları yerde bi güzel öpsünler seni:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar