bu nasıl iştir

arkadaslar gecen ınternette ıkıncı el motorlara bakarken bı motor gordum.aprılla leonardo scooter 250 lık.arkadas 1500 lıra yazmıs fıyat.altınada aldıgımda krankı arızalıydı bılerek aldım yazmıs.hosuma gıttı motor.aradım arkadası bulabılırmıyım krank dıyerek.valla yurtdısından getırebılırsın dedı.bende ınternetten aprıllanın servısını aradım ustaya sordum elınızde bu motorun krankı bulunurmu dıye.1800 euro dedı.ben motoru sormuyorum abı ınternette var ıkıncı el alacam krankını soruyom deyınce usta durdu guldu zaten krank 1800 euro dedı.bu sefer ben durdum dahada ayılamadım.saka mıdır gercekmıdır.bı yorum yaparsanız sevınırım.:queen:

Şaka değil gerçek :)
Fercodan parça almak böyle bişey işte
Rs250 nin pistonlarını sormuştum 2 ay kadar önce
Piston 300 lira sekman 200 lira dedi :)
Düşünün ki pistonlarım tek sekmanlı birde çift sekman olsaydı fiyat ikiye katlanacak..
En iyisi www.ebay.de arkadaşım girin ordan alın parçanızı neredeyse 5te 1 fiyatına :p

ferconun listesinde matbaa hatası var sanırım
her parçanın fiyatında bir sıfır fazla var:queen:

benim 1999 model aprillia sr50 motorum vardı 25 bin km yol yaptım hiç sorun yaçamadım ama yedek parçaları italyadan geldiği için çok pahalı olduğunu biliyordum ama bir krank da bu kadar para olmazki :(

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Ferconun motorlarının kendiside pahalı parçalarıda pahalı.Tamam kaliteli güzel motorlar ama ben hayatta Piaggio,Vespa,Gilera,Moto Guzzi,Derbi,Aprilia almam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben koca motoru sattım 3000 tl ye be,hemde CBX 750 cillop gibi makineydi,adama söyleseydin, o kırank varya elinde tuttuğun krank anlarsınya demedinmi

sallamislar bence ayni scooterin 150 liligi var bende gecen yolda birakti krank degiscekmis siparis ettik italyadan geliyo 200 euroya... 250 liliginin krankida asagi yukari ayni fiyattir... ayrica aprilianin yedek parcalari gercekten cok pahali sadece segmanlara 90 euro vermistim. varyatorunde sifiri 150 euroymus ama uccuza cikma bisi taktik...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sallamislar bence ayni scooterin 150 liligi var bende gecen yolda birakti krank degiscekmis siparis ettik italyadan geliyo 200 euroya... 250 liliginin krankida asagi yukari ayni fiyattir... ayrica aprilianin yedek parcalari gercekten cok pahali sadece segmanlara 90 euro vermistim. varyatorunde sifiri 150 euroymus ama uccuza cikma bisi taktik...

CBF150 ile cbf250'nin ön amortisörlerinin fiyatları arasında 10 kat fark olduğunu biliyo musun?150 cc'nin üstüne çıkınca altından yapıyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar