Bu nasıl bir kilittir?

Biraz önce ikiteker dergisinde resmini gördüm.Dergi yazarlarından birisi bu kilitin anahtarını kaybettiğini ve de uğraşarak tam 3 saatte kilidi açtıklarını yazmış da. Aramızda acaba bu kilitten kullanan var mı çok merak ediyorum.Hani "Hırsıza kilit dayanmaz derler" ama bu kilidi eğerki o hırsız açabiliyorsa lafım yok doğrusu:cat:
Bu arada fiyat en ucuz yerde 145€ + Kdv olarak belirtilmiş:queen:

Bu da resmi:
kelepce.jpg

Burada da özellikler ve fiyatlar:
http://www.motolastik.net/main/product_detail.asp?pro_ID=356&sub_cat_ID=3&cat_ID=47

yüksek alaşımlı çelik veya titanyumdan üretilmiş olabiliir titianyumdan sanmam ama çeliktir büyük ihtimalle

siteyi sonradan gördüm dedigin gibiymiş
Özel alaşımlı boron çeliğinden imal edilmiş olup kesilme ve kırılmalara karşı en yüksek güvenliği sağlar.

Bana göre motoru olup da dışarıdan bırakan herkesin bir tane edinmesi gerekir:cat: Pahalı ama motor gitse daha mı iyi sanki...

Anahtar uyduraraktan açabilirler mi bunu tam bilmiyorum zaten görmedim kullanmadım ama adamın anlattığına göre taşlama makinesi ile 3 saatte zor kesmişler artık düşünün:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anahtar yuvası disk kilidi gibi disk kilidini 10 saniyede acan bunuda acar..:cat:

bunu nereye takıyorsun.sanki bisiklet gövdesini ince direğe takacak gibi duruyor.

benim arkadaşım murat ostim sanayi sitesinde. sac ve profil büküm kesim işleri yapıyor. elinde bir makas var

elinizde tutabileceginiz her türlü demiri kestiğini gözümle gördüm.

hemde kağıt keser gibi çelik halat falan hakgetire

benim arkadaşım murat ostim sanayi sitesinde. sac ve profil büküm kesim işleri yapıyor. elinde bir makas var

elinizde tutabileceginiz her türlü demiri kestiğini gözümle gördüm.

hemde kağıt keser gibi çelik halat falan hakgetire

Özel alaşımlı boron çeliğinden imal edilmiş.Eğer ki o kadar makasla hemen kesilecek demir,çelik halat gibi birşey olsa fiyat 10-15 lira olurdu.145€ + kdv değil di mi??
Bence bu kilite anahtar uydurmayı başarırlarsa açarlar, yoksa kesilme olayının olacağını hiç mi hiç sanmıyorum:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kilidi sökemezlerse motosikleti bağladığın yeri de alıp giderler . burası Türkiye

bi ucunu koluna diğer ucunu motora bağlıoruz anahtarını yutuyoruz sonsuza dek motorla bir hayat:) güzel bir aşkk:)

Ne kadar kötümsersiniz arkadaşlar:farao:Madem öyle çalınır diye hiç motosiklet almayalım en iyisi bu:queen:

alpibox
Alabileceğim en iyi motoru aldığım zaman senin dediğini uygulamayı düşünüyorum:queen:

sağlam bişeye benziyor hadi birini amortisöre bağladık diğerini nereye takıcaz artık 4 cm çapında direk mi arıyacağız

Kolay kolay kırılmayacak bir direk bulduktan sonra o motoru bırak orda gözün arkada kalmasın:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar