merak etme sürücü kursları rekabet içindedirler. Senin sınavda gösterdiğin başarılar onlara artı yada eksi puan olarak döner. O yüzden mutlaka Direksiyon sınavından önce sınav yapacağın (kendileri sağlıyor başka motora mesala kendi motoruna binemiyorsun.) motora alışman için diğer öğrencilerle gider gelirsin.
güzel kardeşim, sen beni dinle, direksiyon eğitimi veren bir kurs bul !!!
hadi buldun biyerden kullandın, üstüne düşürsen, ayağın kırılsa bişey olsa ne yapacaksın?
hadi onu da geçtim, düşürdün motoru, masrafını nasıl karşılayacaksın?
valla benım ehlıyetı aldıgım kursta bana bısey ögretmedı....
zaten biz motor kullanmayı bılenlere sadece sertıfıka verıyoruz dedıler....benımde zaten canıma mınnet...
ok dedım..gırdım aldım ehlıyetı....
hiçte sorun olmadı....
nasıl sınav zamanı sınavın yapılacağı motora bine biliyormuyuz ben anlayamadım ne demek istediğini!sürücü kursu kendi motorunumu verior deneme yapmak için sınav öncesi
evet burda sınavdan bi saat once fln kurslar motorlarını getirdi ilk defa deneyen cok insan vardı
alla alla demekki okadar basit bişey bu motora binme işi 5 dk da örenilio:mrgreen: ozaman hiç kasmiim yaw
aslında yaptıkları sınava göre evet sadece bi tur atarsın ytr gecersn ama trafige cıkmak içinse ya kendi motorunu alıncan kendi basına yavasa yavas ogrencen yada ciddi bi kurs (yani extra para) bulucan ole ogrenicen istanbulda var adam gibi iş yapan ama yapmayanda emin ol ordaki kdr cok:farao:
evet trafik farklı bir olay ancak saten uzun zamndır şöförüm trafikten anlarım ancak bnm takıldığım nokta şu.. ben cruiser tarzı bir motor alıcam ve bu motoru aldım diyelim ehliyetim de olsun hadi geçtim sınavdan:wiinkk: ancak adam hadi buyrun motor sizin dedi ben baydım paraları nasıl alcam o motoruda eve getiricem kısaca nasıl kullanıcam:queen: yani hepsi bir muamma! sürücü kursları çin mallarıiice ucuzladı gidip 3 farklı tarz da motor alıp ve talebe göre hangi tarz motor kullanmak istiyorsak ona göre eğitim verseler ne olur?? bence çok çok müşteri olur:cat:
almana gerek yok bi scooter bulup 100metre git gel yapıp donerkende ayagını yere indirmiosan ehlyt almak için bi sakıncan yok demektir kurslara laf edioruz ama adamlarda haklı bole sınava bole egitim::ranntign::
ayağını yere koyduğun zaman geçemiyormusun orasını anlamadım ben yaw
:cat: