bu motorun rengini herhangi bir programla değiştirebilecek varmı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni renk hayırlı olsun la bende yapabilirdim photoshop :p

GT250rAlanya sitenin photoshopcusu olmak için elimden geleni yaparım tabi :cherry: elimden geleni yaptım adobe photoshop cs2 9,0 kullandım:wiinkk: Lamborghini eger yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :queen:

abi motor boyadan çıktımı merak ettim şimdi :)

kısmetse pazar boyaya girecek ama renk seçemedim, boyacıdan alacağım boyanın renk kodunu bilmem gerekiyor, honda accord da bir beyaz var çok hoşuma gitti ama kodunu nasıl bulurum onu düşünüyorum bugün boyayı almam lazım ki pazara boyansın (pazar kapalı oluyor boyacı)

Yazmasam da bekliyorum hazır olmasını.
İnş tatlı bişey olacak, emrenin yaptığı photoshop güzel örnek olmuştu.
Sedef beyazı mı olacak inci beyazı mı?

Yazmasam da bekliyorum hazır olmasını.
İnş tatlı bişey olacak, emrenin yaptığı photoshop güzel örnek olmuştu.
Sedef beyazı mı olacak inci beyazı mı?

bugün boyayı aldım ama istediğim boya değil malesef, düz sade beyaz aldım ve sarıyla kahve arası tonda sedef aldım işlemler bittikten sonra resim eklerim. :)

Folyo kaplama sordunuzmu maliyet açısından hangisi avantajlı acaba onu merak ediyoru. Bu arada beya renk maxilere çok yakışıyor

Folyo kaplama sordunuzmu maliyet açısından hangisi avantajlı acaba onu merak ediyoru. Bu arada beya renk maxilere çok yakışıyor

folyo kaplama fiyatını sormadım amaçok para isteyeceklerinden adım gibi eminim, ben boyayı 50 tl ye aldım işçilik beleş tabi :) folyo nerden baksan 700-800 tl vardır.

zamanında bir arabamı boyatırken sıfr fantazi olsun amaçlı boyanın içine bir miktar vernik katmıştık. Boyacı bile ne olacağını bilmiyordu açıkcası. Deneyelim dedik. Ve inanılmaz güzel birşey çıktı ortaya :) seramik gibi görünen sütbeyaz bir renk oldu..Yalnız ileride ufak tefek sürtmelerde aynı rengi tuturmak mümkün olmadı birdaha... Bu nedenle çok farklı renk deneyecekseniz bunuda göz önünde bulundurun. Bu gibi durumlarda standart renkler daha mantıklı oluyor...

Bu arada vespanın sedefli beyazı çok hoş duruyor

bende merak ediyorum nasıl bişey çıkacak ortaya, boyacı düz beyazın üstüne sedefi hafif püskürtün dedi, pek bişey karıştırmayacağız beyaz boya üstüne ne rengi olduğunu bilmediğim bej renge yakın sedef ve en son vernik. :cat:

Birde lamborghini araçların sedfli si var o zaten bambaşka birşey. Araç yanınıza gelene kadar beyaz olduğunu anlayamıyorsunuz. Beyaz dışında her renge bürünüyor . Yana döne geliyor resmen :)
Gerçi nike bakılırsa sen benden iyi biliyorsundur ne demek istediğimi

ve emre77 sonunda bir işe yaramanın mutluluğuna varır:)

şaka tabi :D

bu arada yeni boyalı motorun şimdiden hayırlı olsun abi :)

boya işi bitti ama çok kötü oldu boya damlama yaptı, ön far camı kırık bi kaç eksikle birlikte şimdilik böyle oldu bi kaç resim ekleyeyim..:wiinkk:

5016.jpg

5034.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar