Bu Motoru almalımıyım ?

10 yaşında motosiklet. Bir de arkadaya çanta takılmış, rüzgar koruyucu elcik koruma zımbırtısı eklenmiş ama henüz KM 10.605'de. 8 yılda bu KM pek inandırıcı değil. Tanıdık bi usta olursa onun onayıyla alınabilir. Yoksa risk gibi.

Motor 10 binde değil 110 binde haberin olsun.10 bindeki 2006 model ybryi 4-5 bin liradan aşağıya alamazsın.

İyi ama fazla iyi. Kilometresine göre çok ucuz.
Ama kilometresine göre... Bu motorun kilometresi düşürülmüş. Hemde epey düşürülmüş. Yani deve gitmiş yerine kulağını bırakmışlar.
Sırf buradan bile satıcının iyi niyetli olmadığını düşünmek mümkün.

Onun ekmeği yenmiş kaçkere piston sekman atılmıştır artık takatı kalmamıştır o kadar senede yürüyerek ben daha fazla km re yapıyorum bide 2.400 2015 modelerin 2 eli 4 bin 4.500 tl ne işin var eski hurdayla maceramı arıyonuz :bounce: ve adam kurya tarzı bir iş yapıyor üstündeki aksasuardan beli onun kmresi 1 milyonu geçmiştir be :p

KM ye bende inanmadım işin açıkcası :) aslında ben cbr125 düşünüyorum fakat abim racing tarzı aldırmamakta bana ısrarcı :) kendisi endurocu ne yapacagımız bilemedim :)

KM ye bende inanmadım işin açıkcası :) aslında ben cbr125 düşünüyorum fakat abim racing tarzı aldırmamakta bana ısrarcı :) kendisi endurocu ne yapacagımız bilemedim :)

Acele etmemek lazım. 2. el piyasaına bazen epey kelepir mallar düşüyor. 3150 liraya 8000km cb125e almıştım. 8 ay oldu her gün işe git-gel 30 km yapıyorum. Şimdiye kadar "gık" demedi.
Ama işte insan motosiklet almaya niyetlendiğinde hevesi kabarıyor, acele ediyor. Piyasayı sürekli kontrol ederek satıcıları ziyaret edip en az birkaç motora bakarak karar vermel lazım.
Yani resimlere bakıyorum da adam plakayı gizlemek için epey çaba safretmiş . Bu motoru aklınızdan çıkarın diyorum.

:mrgreen:

Bir aralar TV de reklamı vardı bu sitenin.
L koltuk satılan siteden araba alınmaz diye sahibinden'e gönderme yapıyordu.
Şimdi kendi başlamış sitenin adı arabam satılan malzame motor.. :D

ben motora fazla binen bğirisi değilim. ama yılda 10 bin km yapıyorum.

bu motoru sakın alma başına iş açarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar