Bu motorsiklet çok farklı

çok güzel hareketleri yatışları gerçek motora çok benziyor ii bi klip:p

dehşet bir şey bu ya araba yı jeep türünü ğördümde motor ve denge olayı cok ğüzel

hakkaten çok güzel.model arabalar uçaklar ilgi alanım zaten.ben de elimden geldiğince yaparım ayrı bir zevki var.:)nitrojenle çalışan 1.1 beygirlik su sogutmalı motorla 4*4 radyo kontrollü araba yapmıştım.aklıma geldi paylaşmak istedim:):)

Abı koruma telı var tabıkı de boyut onemlı degıl bızım motorlarmızı nasıl dengede duruyorsa oda ogle duruyor surucu tam dengede duruyor ve tekerleklerınden merkez kac kuvvetı ile duruyorr...Yanı buyuk seyler ıcın gecerlı olan fızık kuralları ufak seyler ıcınde gecerlıı..( 2000 mesaj olmusum yaawwss :) )

hakkaten çok güzel.model arabalar uçaklar ilgi alanım zaten.ben de elimden geldiğince yaparım ayrı bir zevki var.:)nitrojenle çalışan 1.1 beygirlik su sogutmalı motorla 4*4 radyo kontrollü araba yapmıştım.aklıma geldi paylaşmak istedim:):)

Bizlerle ayrıntılı paylaşa bilir misiniz ?

Ayrıca 1-2 sene önce İstanbula geldiğimde sanırım 4.levet'ti emin değilim. KANYON diye bir alış-veriş merkezi var. Orada'ki oyuncakçılarda bunlara benzer şeyler görmüştüm. Uzaktan kumandalı yine...
Almayı çok istedim ama vaktim yoktu, inceleyemedim bile. Kısmet değilmiş. Bir ara dolaşın Kanyon'u :)

Son düzenleme:
Arkadaşımda var benzinli herşeyi sorun.Karburatör ayarı,nitrolu benzin,sıkıştırdınmı piston sarıyor en iyisi gerçeyini kullanmak

Aaaa süper bişey yaa adam sağa sola yatabiliyo.Bunları acaba nerden bulabiliriz fiyatı nedir ki?

şöyle bi oyuncağım olsa, sabaha kadar oynarım heralde evin içinde :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar