Bu Motordan Yapmak Istiyoruuummm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hala photoshop veya değil muhabbeti yapmayın. Arkadaş araştırmış ve resmin orijinalini koymuş. İki resim, kadrajdan motorun pozisyonuna ve duruş açısına kadar herşey aynı, sadece motorun renkleri değişik. Artık çimenin rengine, harfin eğimine bakmaya gerek var mı? Tabii bu iki resimden sonra photoshop değil diyen de var, ne diyeyim ki şimdi :queen:?

Gül abicim sadece gül :) ve geç ... O kadar basit...Biz insanlara ne soruyoruz bak şu konuyu baştan sona okuyun benim sorduğum soruyo 1 tane yanıt war sadece...Bu da gerçekten FORUM KULLANMAYI ÇOK İYİ BİLDİĞİMİZİ VE UYGULADIĞIMIZI GÖSTERİYOR..!!!!:farao:

Photoshop veya değil (ki photoshop [ps kullanan biri olarak gayet iyi anlaşılıyor] )... Ben bunu görsem yolda gülmekten ölürüm :mrgreen: Bu kadar da olmaz... Ben de benim 125liği moviestar yapim bare :mrgreen: Heç ommassa Honda sponsoru...

Yolda geçerken sen benim motorumu görüceksin...Ve bi de üstüne üstlük ona gülmekten ölüceksin benim karşımda ha ? ? ? Güven Özveri Tecrübe ister diyorum başka da bişey demiyorum:bounce: Ayrıca beğenmediğin bir şeye gülmek dalga geçmek zorunda değilsin...Senin beğenmediğin şeyin ben hastasıyım ve çok beğeniyorum...Ve bende bi gün yolda senin cbr125'ini görsem BUNA EmİN OL bende k.çımla gülerim ve yanından gazlar geçer tozumu yuttururum...Bilmem anlatabildimmi :pr: Bi başka konuda da yazdığım gibi bu da bir KEDİ , ULAŞILAMAYAN BİR CİĞER VE O CİĞERE aTILAN MINDAR HAKARETİ DURUMUDUR BAŞKA DA BİŞİ DEĞİLDİR:wiinkk:

Son düzenleme:
arda ertuğrul kardeş uzattıkça uzatılmış bu ben sana bir adres veriyim reklamcıdır bunlar her türlü baskı yapılır yapamasalarda sana kesin bilgi vereceklerdir hks reklam çakmak mah. samanyolu caddesinde ümraniye ist. kime sorsan gösterir kardak balıkçısının orda.... teşekkürler... istersen internette varmı yokmu bilmiyorum ama hks reklam diye araştırabilirsin ...

arda ertuğrul kardeş uzattıkça uzatılmış bu ben sana bir adres veriyim reklamcıdır bunlar her türlü baskı yapılır yapamasalarda sana kesin bilgi vereceklerdir hks reklam çakmak mah. samanyolu caddesinde ümraniye ist. kime sorsan gösterir kardak balıkçısının orda.... teşekkürler... istersen internette varmı yokmu bilmiyorum ama hks reklam diye araştırabilirsin ...

Teşekkür ederim black_hawk yani en azından bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan birisin...Gerçi ben bulmuştum bi usta ama tabiki daha fazla araştırmakta yarar var...Tekrar teşekkür eerim:rendeer:

sahibinden.com da var bitane satılık bu motosikletten(son msj'ı okumamışım :) )

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar