bu motordan kullanan varmı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar geçenler bir adet honda c90 super cup aldım fakat km/h saatinin halatını telini bulamıyorum istanbulda bu işi yapan bir yer varmı nerede bulurum bu motordan kullanan arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi :wiinkk:

arkadasım o motoru ıstedıgın kadar zorla eskıtemezsın gercekten guzel bı motor bakalım ben burda bakıvereyım dedıgın km telıne burda varsa eger orda bulamadıgın takdırde gondereyım bugun bı bakayım varmı yokmu hayırlı olsun

İstanbul'u pek bilmem ama Sirkeci'de motorcular var. Onlarda bulabilirsin sanırım...

Gaziantep İl Temsilcisi
Cok güzel bir motor istedıgın ranpaya vur bana mısın demez benzini adeta koklar yakmaz temizinden bulsan bende alacam ondan şehir içinde kullanımıda cok rahat gule gule kullan.....

Discovary de efsane motorlar arasinda 1. secildi bu motor gule gule eskit diycem ama cok zor olcak sanirim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşım ilgin için teşekkür ederim sanırım istanbul dışındasın eğer bulurda gönderir sen çok menun olurum çok makbule geçer inan ayrıca gerçekten motor dediğiniz gibi bende zaten onun için aldım bayadır aryodum memlekette buldum aldım gerçekten rahat ve ekonomik bir motor

arkadasım o motoru ıstedıgın kadar zorla eskıtemezsın gercekten guzel bı motor bakalım ben burda bakıvereyım dedıgın km telıne burda varsa eger orda bulamadıgın takdırde gondereyım bugun bı bakayım varmı yokmu hayırlı olsun

arkadaşım ilgin için teşekkür ederim sanırım istanbul dışındasın eğer bulurda gönderir sen çok menun olurum çok makbule geçer inan ayrıca gerçekten motor dediğiniz gibi bende zaten onun için aldım bayadır aryodum memlekette buldum aldım gerçekten rahat ve ekonomik bir motor not :msn i ekledim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar