Bu motora aşık oldum

bpv

tüm foto çekimi boyunca adam kıza yazılmış ahuahuhauahu

virajda yatırma olayını abartmış mı eleman biraz?scooter ları bu kadar yatırmak çokta güvenli gibi görünmüyo bence.ama güzel alet zaten tasarım işi italyanların işi.(bi de motor italyan değilmiş ne bozulurum ama:p)

Ben bir gün caddede runner la x-max görmüştüm ve sahiplerine motorları hakkındaki
görüşlerini sormuştum. Birisi bana şöyle söylemişti:

- Şehir içinde kullanacaksan runner çünkü daha pratik ve seri,
ama şehir dışı kullanacaksan ve konfor arıyorsan x-max çünkü runner ın süspansiyonu biraz sert. :cat:

x max güsel ama gilera cok daha güsel duruyo bence 180 lik 2 zamanlısıda deil zaten :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım bu motoru 4 senedir kullanıyorum.
motor su sogutmalı ve 200 cc 2 zamanlı
Max hızı 155 km dir.
motorla 1250 km lik ANTALYA-TRABZON arasını gittim çok konforlu bir motor ve eğlenceli hiç bir yokuşta zorluk çekmedim. ve 2 kişi gittim
Benzin olarak 40 kuruş yakıyor yani 1 litre benzinle 12 km uzun yolda 25 kuruş yakıyor
kaloferleri var.
ayak yerleri üşütmüyor.
Aşırı Hızlı bir motor..

evt 2zmanlı olduğu için çok seri, tabi bununla beraber benzini içiyor diye biliyorum. geçenlerde tamircime uğradığımda motor teslim etmeye 2 scooter (bendeki YUKi) yola çıktık, yukiyi teslim edip dönüşte 2kişi(150kg) 130km hızı rahat gördük. ustamın söylediğine göre cip mip takılarak hızı 180lere çıkartılabiliyormuş.

Arkadaşım bu motoru 4 senedir kullanıyorum.
motor su sogutmalı ve 200 cc 2 zamanlı
Max hızı 155 km dir.
motorla 1250 km lik ANTALYA-TRABZON arasını gittim çok konforlu bir motor ve eğlenceli hiç bir yokuşta zorluk çekmedim. ve 2 kişi gittim
Benzin olarak 40 kuruş yakıyor yani 1 litre benzinle 12 km uzun yolda 25 kuruş yakıyor
kaloferleri var.
ayak yerleri üşütmüyor.
Aşırı Hızlı bir motor..

evt 2zmanlı olduğu için çok seri, tabi bununla beraber benzini içiyor diye biliyorum. geçenlerde tamircime uğradığımda motor teslim etmeye 2 scooter (bendeki YUKi) yola çıktık, yukiyi teslim edip dönüşte 2kişi(150kg) 130km hızı rahat gördük. ustamın söylediğine göre cip mip takılarak hızı 180lere çıkartılabiliyormuş.

Arkadaşlar 4 yıldan fazla süredir mesaj yazılmamış bir konuyu hortlatıp cevap yazıyorsunuz :D
hani tarih dikkatinizden kaçmış olabilir diye hatırlatayım dedim.

Saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tarihi biliyordum ama googleye runner nasıl motor yazınca buraya yönlendiriyor baktım kimse düzgün bir bilgi vermemiş bende bari konunun sonunda düzgüncene cewap olsun insanlara yardımcı olsun diye yazdım. Ama gerçekten sırf insanlar bilgi alsın nasıl bir motor diye yazdım konu hortlatmak gibi Zevklerim Yok :)

Bu arada Altındaki motor Runner sa Trafik ışıgında Kimse seni geçemez Tabi Motor Çalışıyorsa :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Runner'amı çip Takarak ? 180 görülebiliyormuş

Arkadaşlar 4 yıldan fazla süredir mesaj yazılmamış bir konuyu hortlatıp cevap yazıyorsunuz :D

Saygılarımla
yarın öbür gün bu motoru almak isteyen olursa, hortlamasında yaşananların paylaşılmasında sakınca yok diye düşünüyorum hocam. gereksiz birton konu başlığı varken ve bu başlıklar hortlatılırken böyle bir konunun tekrar güncel hale gelmesinde ne sakınca var, saygılar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Saygılarımla

zaten bu motor hala üretimde olan bir motor ve çok seveni var hem bu motorun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
runnermi emindeğilim ama 180cc lik gilera olduğunu biliyorum. ustamın yalancısıyım

180 lik se Tamam olur Ben onu bir Düşüneyim Zaten bu motorların adı GİLERA RUNNER yaa çok sevindim ben 155 i çok rahat hiç kasmadan görüyorum. çünkü Karbüratörün meme açıldı ama çip varsa bugün Takarım Hatta 1 saat sonra gidip Servise bakacagım sanayiyede sorarım inşallah buralardada çipi takan usta vardır
Teşekkürler
:queen::queen:

180 lik se Tamam olur Ben onu bir Düşüneyim Zaten bu motorların adı GİLERA RUNNER yaa çok sevindim ben 155 i çok rahat hiç kasmadan görüyorum. çünkü Karbüratörün meme açıldı ama çip varsa bugün Takarım Hatta 1 saat sonra gidip Servise bakacagım sanayiyede sorarım inşallah buralardada çipi takan usta vardır
Teşekkürler
:queen::queen:
rica ederim ne demek, bildiğimi paylaştım. eğer bulamazsanız buradaki ustamın numarasını verebilirim, bulabilmeniz için yönlendirecektir eminim yada kendi bulur bilemem. scooterle o hızlar nekadar güvenli?? genede bir düşünün derim. kazasız belasız keyifli sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam sen Arkadaşından alıp kullandınmı Runnerı
Runner bu konuyu açan kişinin ilk resimlerde görüldügü gibi Virajda çok Rahat Yatar viraja 110-120 ile Nasıl bu motor giriyorda bişey olmuyor ama Aynı şekilde Ramzey Scoterlar falan 60 la girse Tehlikeli oluyor işte bu motorun ön Tekerlek mili Salıncaklıdır Yani Sen normal Scoterla viraja girdiginde Mil de Yatay olur ve Tekerlek kayar ama Gileranın Daha dogrusu italyan motorların Hepsinde Teker Düz Motor Yatar.
Yani Kayma virajda kayma bu sekilde Düşürülmüş
Düz Yolda ile Motor Hızlandıkça Yere Yakınlaşır Süspansionu o şekilde . Ama o süspansionlar 130 dan sonra motoru Yere çekmiyor ama çok güzel bir özellik Hava motorun altına giremiyor Birde ön Tekerin Üstünden giren Hava Çamurlugun Dizaynı sayesinde Hani şu alışveriş Merkezlerinde Magaza kapılarında olan hava perdesi gibi Yere Hava üflüyor ve önden Gelen Hava girek motorun Altına Giremiyor :)

Umarım anlamışsındır. : :) :) :)

zaten 2motor giderken ben tapa gaz aynı hızda 80-90giderken o habire vız vız diye yanımdan geçip duruyordu :) ben çok kısa bir mesafe kullandım dönüşte, gerçekten çok seri ve çok hızlı, tabi bunun bedeli var(yakıt). ben çok fazla yatırmadım ama ustam aynı zamanda profesyonel yarışçı olduğu için, arka takozları gidik olmasına rağmen ayaklarını açıp yatırarak birkaç virajda yüreğimi ağzıma getirdi.
pek ilgim olmadığı için özelliklerini bilmiyordum öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende Rica Ederim.. Ama bu özellikleri olmazsa 6000 lira etmez heleki virajlarda ileri gitme eğilimi verirse bu motor hiç tutulmaz :S Gerçekten düşündümde diğer scoterlar gibi ileri gitme eğilimi olsaydı ne kötü motor olurmuş insanı çok yorardı :)

arkadaşlar bu motorlar ölüm makinası 180sp olan modeli..diğerlerini bilemem ama arkadaş 180 yaptığını söyledi. bir 2 ay sonra da 750 liraya performance egsoz taktırmış 200 lere çıktığını söyledi 500 lük motorlar kadar yakıyor.Bizim burda bunun hastası çok, çoğu modifiyeli o kadar küçük tekere o hız nasıl yapılıyor çok şaşıyorum..sanırım italyanların şaheseri:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar