Arkadaşım bu motoru 4 senedir kullanıyorum.
motor su sogutmalı ve 200 cc 2 zamanlı
Max hızı 155 km dir.
motorla 1250 km lik ANTALYA-TRABZON arasını gittim çok konforlu bir motor ve eğlenceli hiç bir yokuşta zorluk çekmedim. ve 2 kişi gittim
Benzin olarak 40 kuruş yakıyor yani 1 litre benzinle 12 km uzun yolda 25 kuruş yakıyor
kaloferleri var.
ayak yerleri üşütmüyor.
Aşırı Hızlı bir motor..
evt 2zmanlı olduğu için çok seri, tabi bununla beraber benzini içiyor diye biliyorum. geçenlerde tamircime uğradığımda motor teslim etmeye 2 scooter (bendeki YUKi) yola çıktık, yukiyi teslim edip dönüşte 2kişi(150kg) 130km hızı rahat gördük. ustamın söylediğine göre cip mip takılarak hızı 180lere çıkartılabiliyormuş.
evt 2zmanlı olduğu için çok seri, tabi bununla beraber benzini içiyor diye biliyorum. geçenlerde tamircime uğradığımda motor teslim etmeye 2 scooter (bendeki YUKi) yola çıktık, yukiyi teslim edip dönüşte 2kişi(150kg) 130km hızı rahat gördük. ustamın söylediğine göre cip mip takılarak hızı 180lere çıkartılabiliyormuş.
yarın öbür gün bu motoru almak isteyen olursa, hortlamasında yaşananların paylaşılmasında sakınca yok diye düşünüyorum hocam. gereksiz birton konu başlığı varken ve bu başlıklar hortlatılırken böyle bir konunun tekrar güncel hale gelmesinde ne sakınca var, saygılarArkadaşlar 4 yıldan fazla süredir mesaj yazılmamış bir konuyu hortlatıp cevap yazıyorsunuz
hani tarih dikkatinizden kaçmış olabilir diye hatırlatayım dedim.
Saygılarımla
Arkadaşlar 4 yıldan fazla süredir mesaj yazılmamış bir konuyu hortlatıp cevap yazıyorsunuz
hani tarih dikkatinizden kaçmış olabilir diye hatırlatayım dedim.
Saygılarımla
runnermi emindeğilim ama 180cc lik gilera olduğunu biliyorum. ustamın yalancısıyımRunner'amı çip Takarak ? 180 görülebiliyormuş
runnermi emindeğilim ama 180cc lik gilera olduğunu biliyorum. ustamın yalancısıyım
rica ederim ne demek, bildiğimi paylaştım. eğer bulamazsanız buradaki ustamın numarasını verebilirim, bulabilmeniz için yönlendirecektir eminim yada kendi bulur bilemem. scooterle o hızlar nekadar güvenli?? genede bir düşünün derim. kazasız belasız keyifli sürüşler.180 lik se Tamam olur Ben onu bir Düşüneyim Zaten bu motorların adı GİLERA RUNNER yaa çok sevindim ben 155 i çok rahat hiç kasmadan görüyorum. çünkü Karbüratörün meme açıldı ama çip varsa bugün Takarım Hatta 1 saat sonra gidip Servise bakacagım sanayiyede sorarım inşallah buralardada çipi takan usta vardır
Teşekkürler
:queen::queen: