bu motor nasil sizce. ninja 250r

yan yatmış olabilirmi? birde hiç bir zaman resime aldanma imkanın varsa yakından gör. Sana bir örnek vereyım geçen sene araba almayı dusunuyordum . üsküdardan kalkıp bakırköye gittim resimde araba pırıl pırıl görünüyordu aöa yakından gördüğümde şok oldum . arabanın etek altı bölgesinde çizilmemiş yerikalmamış ön tampon catlak vs. Resim bazen yanıltabiliyor.

Işin kotusu ben Manisadayim motor ıstanbulda.j gittiğimde almadan dönmek olmaz. Ustada bulamam gitsem sanirim

Işin kotusu ben Manisadayim motor ıstanbulda.j gittiğimde almadan dönmek olmaz. Ustada bulamam gitsem sanirim

MT den tanıdık ustası olan birçok arkadaş var onlardan yardım alabilirsin.

Ayrıca satıcı ile temasa geçip söyledikleri dışında birşey(basit sorun dışında) çıkarsa yol paranı karşılaması konusunda pazarlığını yaparsın. :cat:

Ayrıca şahsi görüşüm böyle heybetli görünen racing motorlar 4 silindir olmazsa beş kuruş vermem. Mesela bir mondial kanuni ramzey vs çin malları motorlarından tokat yemek çok acı olsa gerek :). honda cbr 125 güzel motor hem abartılı değil hemde racinge yakın tabi zevk senin ..

Ninja yazısı sanki orjinal değil,yan yatmıştır.Şasisinde sorun yoksa,problem olmaz ama kesinlikle ustanla git.

Motor sağına yatmış sanırım yada egzos kısmına darbe almış egzos bayağı yamulmuş egzos masrafın olacak bir kere ustayla mutlaka gitmelisin pazarlığını da ona göre yaparsın masrafı var yani bu motorun

motoru satan arkadaşın attığım mesaja verdiği cevap bu.
Kuyrukta çizin olması için sanırım motorun terse düşmesi falan gerekir. Yanılıyormuyum
Giderken ön kaldırıp düşürmüş olabileceği aklıma geliyor
ne dersiniz

Infection 31-05-2011 22:10

kuyruk da bir parça kayıp. 60 tl orjinali. ve kuyrukta ufak çizikler var o kadar.

Cevap

Sil
Kullanıcıyı Engelle

Mesajınız
kapat Kötü niyet, hakaret vb olumsuz içerikli mesaj gönderimleri üyeliğinizin durdurulmasına veya iptaline yol açabilir. Lütfen mesaj gönderirken Üyelik Sözleşmesi'nde yer alan kuralları dikkate alın.
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder

Önceki Mesajlar

ktorun06 31-05-2011 21:05

Ufak tefek sıkıntılar derken neyi kastediyorsun hocam tam olarak.

Infection 31-05-2011 18:22

Merhaba. Motorumda mekanik anlamda herhangi bir sıkıntı yok. Fakat malum grenaj olarak ufak tefek sorunlar var. Sebebi bu. Daha satılmadı.

Arkadaşım bir defa yan yatan motor çöpe gitseydi yeryüzünde motor kalmazdı. Şasesi ve mekanik aksamı düzgünse grenajdaki bir iki çizik çatlak çokta önemli olmayabilir. Ancak bu işler görmeden çalıştırıp binmeden motorun sesini dinlemeden hatta egzostunu koklamadan olmaz. Sahibinden deki en ucuz Ninja 250 bu zaten. Ya satan kişi üstüne 1000tl internet pazarlık payını koymayı unuttu ya da motorun bir kusuru var satılmıyor. 1000 tl kar etmeyi düşünüyorsan 100tl yol parasını da göze alacaksın. yapacak bişey yok.

Yok zaten bu motordan vazgeçtim. içime kurt düştü bi kere.
Ya bu ninjaların piyasası çok pahalı. İkinci eli neredeyse sıfır fiyatına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar