Bu motor için yorumlarınızı alabilir miyim?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dostum fiyat sanki biraz yüksek gibi, acaba bu fiyat aralığında Ybr tarzı birşey mi baksan?

5 bine kadar her motor olurda 0 istiyorum özellikle araç ve sattığım hero yaşadığım maceralardan sonra. Sonuçta haftada 30-40 km üzerinde olacağım hobi gibi düşünün.

Aklınıza bir fikir de ben atayım, Lifan Pony 100. Kendisiyle uzun yol seyahat yapmış olan bile var. Facebook'taki grubuna dahil olup araştırabilir, bu forumdaki konusuna bakabilirsiniz. Ayrıca Bayilerle sıkı pazarlık yapıp bir de taksit olayını yaptırırsanız. Güzel bir alet almış olursunuz. Yada çok uyguna bulabileceğiniz düşük km olanlara bakabilirsiniz.
Yanlız haberiniz olsun: kronik bir kilometre sayacının sıkıntı çıkarması durumu var diye hatırlıyorum. Basitçe çözülebilen bir sıkıntı. Sanırım bu forumdaki konusunda bir arkadaş anlatmıştı çözümü. Bu sorunu söyleme sebebim: ilanlardakinin km'sinin hatalı olabileceğini bilmeniz. Gerçi son çıkanlarında o problemi çözmüşse fabrika durum değişir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

He bir de Youtube da videoları var. Oradan da nasıl bir canavar olduğunu görebilirsiniz. Tam böyle alıp, eğlenmelik, çoluğuna çocuğuna bindirmelik, kara düzen bi alet. İmkanım olsa bir tane almak, kenarda tutmak isterim açıkçası.

ilk defa duydum markayı 0 alıp sorun yaşamıyım derken daha çok sorun yaşamayın

Hocam bu fiyata Honda cb125 bulabilirsin bu tür saçma modellere boşuna para verme derim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu motor o parayı hak edecek bir motor değil, bunun yerine cub motorlar daha sağlam ve sorunsuzudur.

Sıfır uygun 5bin civarı Yuki Casper, Yuki Scram, Yuki Attace, Yuki Gusto, Yuki Goldfox, Yuki Modifi. İstanbulda sanayisi var. Her tür yedekoarça ve garanti kapsamında servis. Websayfasında inceleyebilirsiniz. Sınıflarına göre torkları yüksek. İşiniz rasgele.
www.yukimotor.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar