bu motor çetesi azmış iyice

Allah belalarını versin .... milletin alın terini bir çırpıda götürüyor şerefsizler ... şu çıkma parça olayına ilgi göstermemek lazım ....

tamam kazalı bir motordan çıkan ufak tefek motor aksamını ayrı tutalım

adam yazmış oraya çiziksiz fazer deposu ????????

şimdi soralım kendimize adam çiziksiz deposunu spor olsun diye çıkarıp satmakmı istiyor ??? bence çıkma parçaya olan talep düşerse hırsızlıkta düşer ..... burada polisede büyük görev düşüyor ... inşallah bulunur :pr:

goldwing i yedek parça yapcaklarını zannetmiyorum farklı ruhsat çakıp satıcaklardır

Goldwing gibi bir Motor orta sehpaya nasıl alınır ? ilandaki fotoğraflarda gördüm kafam karıştı...
inşallah bulunur

big_18500160o77.jpg

big_18500160f4u.jpg

şimdi başta geçmiş olsun o kişiye tabi ki.ama inşallah kasko yaptırmıştır bu kadar degerli bir motora.yaptırmadıysa bi iş var bunda sanki.yine de tam bilgimiz olmadıgından gunahına girmeyelim geçmiş olsun diyip çekilelim:pale:

hergün bu kansızların çaldığı motor sahiplerinin motorum çalındı yazılarını büyük üzüntüyle ve kızgınlıkla okumak çok koyuyo insana ya,bu gw istisnası dışında genelde race haricindekiler pek ilgilerini çekmiyor sanırım...disk kilti ile kaldırıp kamyonete atıyolarsa normal kiliti kırıp kesiyolarsa lanet olsun diorum...

Allah belalarını versin .... milletin alın terini bir çırpıda götürüyor şerefsizler ... şu çıkma parça olayına ilgi göstermemek lazım ....

tamam kazalı bir motordan çıkan ufak tefek motor aksamını ayrı tutalım

adam yazmış oraya çiziksiz fazer deposu ????????

şimdi soralım kendimize adam çiziksiz deposunu spor olsun diye çıkarıp satmakmı istiyor ??? bence çıkma parçaya olan talep düşerse hırsızlıkta düşer ..... burada polisede büyük görev düşüyor ... inşallah bulunur :pr:

türkiyede motosiklet parça fiyatları bu kadar uçuk oldugu sürece bu gibi şerefsizler piyasada olmaya devam edecektir. siz sanıyormusunuzki motosiklet distributörlerin bu çıkma parça satanlara karşı olduguna. inanın umurlarında bile degildir. çünkü maliyeti çok az olan bir parçayı maliyetinin 10 katı paraya satarlarsa bu işler böyle gelir böylr gider. düşünün bir kere granajın hammadesi nedir plastik. yani degersiz bir hammadde. bu kişiye özel üretilmiyorki bu kadar işçilik tutsun sonuç olarak fabrikasyon bir malzeme. kalıplarla çıkarıyorlar. ee kaça satıyorlar takımını. 2.5-3 bin. inanılır gibi degil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:48 ----------

Goldwing gibi bir Motor orta sehpaya nasıl alınır ? ilandaki fotoğraflarda gördüm kafam karıştı...
inşallah bulunur

bildigim kadarıyla elektrikli bir mekanizma var. orta sehpaya almak için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada çalınan motor parçalandığında o parçaların sadece iç piyasaya değil,diğer ülkelere de gönderilebilmesi gayet kolaydır.Hatta böyle bir motoru Irak'a bütün halde bile göndermek mümkün.

Burada çalınan motor parçalandığında o parçaların sadece iç piyasaya değil,diğer ülkelere de gönderilebilmesi gayet kolaydır.Hatta böyle bir motoru Irak'a bütün halde bile göndermek mümkün.

şavaş abi doğru söylüyor.Yurtdışı mevzusuna gelince malum vize kalkınca baya bi karışmış suriye ye giriş çıkışlar bide oradaki sınır kapısıyla iletişime geçmek lazım oradan da çıkış yapabilirler.

arkadaşlar be bu motoru(yani buna benziyordu lacivert kocaman ve etrafında 2-3 motor daha vardı) 9/11/2009 tarihinde eşimi iş yerine bırakırken yolda gördüm hatta eşimede işaret ettim ne güzel motor diye ve sabah uyanınca sahibini arıyıp gördüğüm saat ve yer hakkında bilgi vericeğim inşallah mobese sisteminden gittiği yeri bulurlar...

yuhh yani bu motoru calmak yürek iste bernce hırsızlar profesyoneL inş en kısa zamanda bulnur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay ve üzüldüm şahsen,yıllarca emek et hayalini kur,sonra şerefsizin biri alıp götürsün,

bu tip motorları küçük şehirlerde kullanamaz,istanbul ankara izmir gibi yerde kullanabiir rengini değiştirerek,ya yurt dışı olacak, yada parçalanıp satılacak,

inşallah bulunur,elimizden bişey gelmez ancak yolda görürsek polise ihbar edebiliriz

bu gün aradım sahibi motorun bulunduğunu söyledi ilgim içinde çok teşekkür etti dolayısı ile artık olay kapanmıştır.bilginize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar