bu motor çetesi azmış iyice

Evet işi iyice abartmışlar, yakında gemi de çalmaya başlar bunlar.

Türkiye piyasasında çok az bulunan bu modeli çalmanın bu şerefsizlere ne faydası olacak acaba?

Plaka şu bu değiştirip piyasada dolaşamazlar, yakalanma ihtimali çok yüksek. Az sayıda bulunan GW sahiplerine çıkma parça olarak gidecek bu motor.

az sayıda olduğundan iyi para edecek demek ki kırk yılda bi müşteri çıkacak ondan da malı götürecekler ulan ne adilik harbiden abi gemi gibi motor hakikaten

oha yani bu motoru 4 kişi kaldıramaz 400 kiloluk motoru nasıl çalmışlar. hayabusayı nasıl çalmışlar derken herifler goldwingi buhar etmişler. istanbulda bir şebeke var demekki çünkü başka bir başlıkta adam 20 dk lıgına hayabusayı bırakmış 20 dk sonra geldiginde yok. bu takip işi degil kamyonetle dolaşıp kilitsiz motorları nerde denk geldi topluyorlar. aklıma başka bişe gelmiyor

yuh artık bu devi nasıl hareket etmişlerde çalmış şelefsizler....

vinç lemi götürmüşler....acepppp

iyice abartmışlar harbiden.gemi gibi motru çalmak okdr kolay değil önceden planlamışlardır çalmak için.bu da motrmu arabamı belli değil çok kalavat:D

benim öyle bi motorum olsa ve çalınsa üzüntüden intihar ederim:)...ama insallah bulunur geçmiş olsun....

goldwing kullanan kaç kişi, yedek parçasını satan kaç tane yer var. çıkar ortaya kesin

oha yani bu motoru 4 kişi kaldıramaz 400 kiloluk motoru nasıl çalmışlar. hayabusayı nasıl çalmışlar derken herifler goldwingi buhar etmişler. istanbulda bir şebeke var demekki çünkü başka bir başlıkta adam 20 dk lıgına hayabusayı bırakmış 20 dk sonra geldiginde yok. bu takip işi degil kamyonetle dolaşıp kilitsiz motorları nerde denk geldi topluyorlar. aklıma başka bişe gelmiyor

katılıyorum :cat: çok dikkatli olmak lazım valla .kamyonetten başka bi taktik gelmiyo akıla :silent:

valla akıl işi değil çok profesyonel yapıyorlar anladığım kadarıyla kurtarıcı falan kullanıyo olabilirler kapalı kasa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanoğlu Uçak kaçırıyor ,Goldwing çalmış çokmu ,amma da yufka yüreklisiniz nerede hangi ülkede yaşıyorsunuz bilemiyorum ..:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu aracın sahibinin yerinde olsam yakın zamanlarda kaza yapmış bir goldwing varsa o motorun durduğu tamirhaneyi kolaçan ederim.

Yıllardır aynı senaryo devam ediyor. Benim bir aracım var ve kaza yaptım perte çıkarttım elbette kaskosu var. Kasko bedelini alıyorum elimde bir de pert motor var onu da komik bir paraya alıyorum ya da tamirhanedeki usta(!) uygun fiyatlı benden satın alıyor. Sonra usta(!) diğer usta(!) arkadaşlarına söyleyerek aynı modelden bir motorsiklet sipariş ediyor. Parçalar bir motordan diğerine geçiyor pırıl pırıl bir makine çıkıyor ortaya. Hoop satılıyor e elimde bir dizi parça kaldı değil mi hooop o da çıkmacılara ya da yedek parçacılara. Kimse hiç bir şey ispat edemiyor. Yıllardır bu çark böyle dönüüüüp duruyor :(

bence takip işi..

Bu aracın sahibinin yerinde olsam yakın zamanlarda kaza yapmış bir goldwing varsa o motorun durduğu tamirhaneyi kolaçan ederim.

Yıllardır aynı senaryo devam ediyor. Benim bir aracım var ve kaza yaptım perte çıkarttım elbette kaskosu var. Kasko bedelini alıyorum elimde bir de pert motor var onu da komik bir paraya alıyorum ya da tamirhanedeki usta(!) uygun fiyatlı benden satın alıyor. Sonra usta(!) diğer usta(!) arkadaşlarına söyleyerek aynı modelden bir motorsiklet sipariş ediyor. Parçalar bir motordan diğerine geçiyor pırıl pırıl bir makine çıkıyor ortaya. Hoop satılıyor e elimde bir dizi parça kaldı değil mi hooop o da çıkmacılara ya da yedek parçacılara. Kimse hiç bir şey ispat edemiyor. Yıllardır bu çark böyle dönüüüüp duruyor :(

aynen doğru 6-7ay önce sahibinden.com da kazalı goldwing vardı birileri aldı toplatamayınca zamanım yok diye satılığa cıkardı kahverengi yada mor gibi birşeydi bunları takip etmek lazım bu motorun cıkma parcası kimsenin işine yaramaz

İlanı daha detaylı incelediğimde bir şey dikkatimi çekti ben bu motoru Temmuz ayları içersinde Aksarayda vatan caddesi üzerinde gece saat 22:eek:o sularında gördüm ,gördüğüm tarih çalınmadan önce ,fakat şu varki kullanıcısında kask olmadığı gibi nizamide kullanmıyordu o motoru düz yolda sağa sola yatıra yatıra sürüyordu 07 plakayı görünce aklımdan geçen tek şey ,adam antalyadan ne zevkli bir yolculuk yaparak gelmiştir İstanbula diye düşündüm

Motosikleti
Hornet
geçmiş olsun..Umarım kısa sürede bulunur..
Bu Hırsızların allah belasını versin:pr:

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Oha be GW de çalınmazki... İnşallah en kısa zamanda bulunur. Gerçi bulunsa bile sahibi makinadan soğumuş olacak. Alabileceği daha üst makina da yok... yazık yazık... Allah belalarını versin bu şebekenin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar