- Motosikleti
- Yamaha Xmax-400 2018
- Konu Yazar
Merhabalar aşağıdaki motoru almayı düşünüyorum. Motoru dün gittim gördüm bir sıkıntısı gözükmüyordu. Akşamda ustaya göstereceğim sizce bu motor alınır mı bu fiyata ?
Jupiter çin değil kiHocam ince eleyip sık dokuman lazım. Çok düşük kilometrede değil. Sahibi 2bin km kuryelikte kullandım diyor ama ne kadar doğru yada ne kadar düzgün kullanıldı. Çin malı motosikletlerde hiç bir şey olmasa bile bir şey illa oluyor.
Hevesini kırmaya çalışmıyorum ama aldıktan sonra "Ulan 3-5 daha verseydim de 20bin kmdeki şu falanca japonu alsaydım" deme diye küçük bir anekdot bırakıyorum. Umarım hayırlı olur ve bir ömür istediğin motora binersin.
çin olmadığı için aslında bu kmde almak mantıklı geldi. Hafif grenajda sorunlar var.Jupiter çin değil ki
Sadece 2000km kullanmış amaKm yuksek birde kuryede kullandım diyor. Ben olsam almam dostum
Eğer ucuza gidiyorsa muhakkak bir şeyleri vardırçin olmadığı için aslında bu kmde almak mantıklı geldi. Hafif grenajda sorunlar var.
Kaliteli bir markada değil neticede. Eskiden ürettikleri apacheler tamam ama sürekli bir şikayet ve kalitesizlik durumu var.Jupiter çin değil ki
Başka alternatif yok mu ? 2000 kmde motorun canını alan adam tanıyorum :dçin olmadığı için aslında bu kmde almak mantıklı geldi. Hafif grenajda sorunlar var.
10 bin fark için, 2. el pakette kullanılmış, yan yatmış motor almak akıl alır bir mantık değil hocam, ayrıca 2 el değiştirmiş alet, japon mu bu sağlamlığına güvenilip alınsın?Merhabalar aşağıdaki motoru almayı düşünüyorum. Motoru dün gittim gördüm bir sıkıntısı gözükmüyordu. Akşamda ustaya göstereceğim sizce bu motor alınır mı bu fiyata ?
Ne öneriyorsunuz peki? Hangi motoru almak mantıklı10 bin fark için, 2. el pakette kullanılmış, yan yatmış motor almak akıl alır bir mantık değil hocam, ayrıca 2 el değiştirmiş alet, japon mu bu sağlamlığına güvenilip alınsın?
o 10 lirayı kredi çekin, 2 ay fazladan ödeyin ama kafanız rahat olsun en azından.
Birkaç temel soruya cevap verirseniz, naçizane öneride bulunabilirim;Ne öneriyorsunuz peki? Hangi motoru almak mantıklı
Birazcık indirmeye çalışcam. Belki 40 45 arası birşeyBu fiyata mı alıyorsunuz?
Eğer 60 bin tl çıkabiliyorsanız ve oturduğunuz yerde benzer kampanyalar yapan yerler varsa şunu da alabilirsiniz?
1)Bütçe kredi kartına taksit ile max 80 90k.Birkaç temel soruya cevap verirseniz, naçizane öneride bulunabilirim;
- Bütçeniz nedir?
- Ne amaçla motoru kullanacaksınız (evden işe işten eveyse ev iş arası nedir)?
- motosiklet tecrübeniz nedir? kaç km tecrübeye sahipsiniz?
- kaç kişi kullanacaksınız ? (artçılı / artçısız)
- motosikletten beklentiniz nedir? (az yakması mı? sorunsuzluğu mu? yürümesi mi? vs.)
Dürüst bir cevap yazmaya özen göstereceğim o halde size. Hocam o bütçelere kamp yapacak eli yüzü düzgün ve bilhasssa sorunsuz motor bulmak deveye hendek atlatmak kadar zor maalesef.Birazcık indirmeye çalışcam. Belki 40 45 arası birşey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1)Bütçe kredi kartına taksit ile max 80 90k.
2)Evim okmeydanında iş yeriö ise istoçta. Yani otoyoldan giidp geleceğim.
3) Motorsiklet tecrübem yurt dışında var. Vietnam, Endonezya, Tayvan gibi ülkelerde tecrübem var. Endonezyada 3 haftalık, tayvanda 10 günlük tur yapmıştım. Scootera çok hakimim.
4)Genelde işe giderken tek. Fakat haftasonları artçı olacak. Ekstrada belki çadır ve kamp malzemeleri.
5) Tek beklentim sorun çıkarmaması. Yakması sorun değil
o paraya sıfır mondial 125 var.. ikinci el motor almak ve o kilometrede üstelik.. Motor daha 1 yaşında ve yaptığı km meydanda. Yarın kafanı duvarlara vurursun.
Mondialı bırak herhangi bir en kötü çinli al bundan on kat iyidir.